Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Lisa Lindgren'

Lisa Lindgren

Lisa Lindgren, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 3 juni 1968 i Solna, norr om Stockholm

Filmdebuterade i en av huvudrollerna i Lukas Moodyssons Tillsammans.

Filmografi:

  • Tillsammans, år2000
  • Hans och hennes, år2001
  • Klassfesten, år2002
  • Tusenbröder, (TV) år2002
  • Skenäktenskap, (kortfilm) år2002
  • Lejontämjaren, år2003
  • Populärmusik från Vittula, år2004
  • Wallander - Mastermind, år2005
  • Made in Yugoslavia, år2005
  • Percy, Buffalo Bill & jag, år2005

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+4

Intresserad av fler artiklar?

Anja Lundqvist
Black Jack
Mona Malm
Maritta Marke
Anneli Martini
Ellen Mattsson
Malin Morgan
Mona Mårtenson
Primtalsfaktor

Senaste sökningarna

bavaria har fått 1310 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 17:01:55.

gaeler har fått 1516 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:56:11.

arbete har fått 1473 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:54:42.

tvål har fått 1519 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:54:06.

kosack har fått 1358 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:48:49.

femtiokronors har fått 1310 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:48:28.

netto har fått 1474 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:48:22.

jordbruk har fått 1538 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:46:31.

SO har fått 1511 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:40:24.

esp har fått 1647 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:38:20.

rs har fått 1737 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:36:41.

reformism har fått 1314 sökningar. Den senaste gjordes 2024-03-03 16:34:09.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.