Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Lionel Barrymore'

Lionel Barrymore

Lionel Barrymore, skådespelare, regissör, författare (sök Internet Book List, LibraryThing, IMDb, Libris, Adlibris, Bokus, Projekt Runeberg)
  • Född 28 april 1878 i Philadelphia, Pennsylvania, USA som Lionel Herbert Blythe
  • Död 15 november 1954 i Van Nuys, Californien, USA

Filmografi i urval:

  • Lone Star (1952)
  • Key Largo (1948)
  • Its a Wonderful Life (1946)
  • Duel in the Sun (1946)
  • Treasure Island (1934)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+10

Intresserad av fler artiklar?

Drew Barrymore
Mikael Ekman
Sanna Ekman
Rejva
Lakan
Tyska korset i guld
Riddarkorset
Utmärkelsen för sårade
Raul Castro

Senaste sökningarna

konstbevattning har fått 1535 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:57:55.

drasut har fått 1098 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:57:16.

skärgård har fått 1004 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:57:16.

nelson mandela har fått 1861 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:56:56.

reptil har fått 1128 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:56:37.

2 maj har fått 1370 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:55:58.

JO har fått 1287 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:55:30.

rei har fått 1190 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:54:40.

jaguar har fått 1092 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:54:05.

kapprustning har fått 1074 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:50:51.

vallfärd har fått 845 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:45:38.

Norrbotten har fått 1170 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 21:44:59.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.22 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.