Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Lasse Lindroth'

Lasse Lindroth

Lasse Lindroth, skådespelare, komiker, författare (sök Internet Book List, LibraryThing, IMDb, Libris, Adlibris, Bokus, Projekt Runeberg)
  • Född 9 november 1972 i Teheran, Iran som Lasse Eric Oliwer Lindroth
  • Död 11 juli 1999vid Alnässjön, Klev, Älvsborg (bilolycka)
Lasse Lindroth var adopterad och hans alias Ali Hussein drev ofta med skinnskallar, invandrare och deras logik.

Filmografi i ett urval:

  • Moneyman (1998)
  • Pensionat Pärlan (1998)
  • Öga för öga (1998)
  • Spår i mörker (1997)
  • Sjukan (1995) (TV-serie)

Böcker i ett urval:

  • Mannen som kunde tala om hästar (1999)
  • En full finland-svensk på Sergeis pizzeria (1998)
  • Allt som jag stulit (1997) (samlade texter av Lasse Lindroth och Ali Hussein)
  • Tequila till frukost (1996)
  • Jävla hycklare (1995)
  • Där inga änglar bor (1994)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+9

Intresserad av fler artiklar?

Özz Nûjen
Thomas Oredsson
Ann Westin
Lee Evans
Barry Goldwater
Jane Wyman
Kristdemokrati
Stockholm/Hägersten
Daniel Långström

Senaste sökningarna

maskopi har fått 1267 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:32:17.

Skärgårdskryssare har fått 942 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:31:18.

MRI har fått 1390 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:30:11.

eunuck har fått 1292 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:28:35.

konstgenre har fått 1334 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:28:13.

giraff har fått 1385 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:27:28.

pris har fått 1406 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:25:49.

fistel har fått 1149 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:25:20.

billquist har fått 1201 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:21:27.

ATP har fått 1425 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:20:54.

leila har fått 1279 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:20:21.

rekvisit har fått 1240 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 10:18:19.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.48 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.