Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Lars von Trier'

Lars von Trier

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/44/35/22m.jpg

Lars von Trier, filmregissör, manusförfattare, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 30 april 1956 i Köpenhamn, Danmark som Lars Trier
Filmografi i urval:
  • Dogville, år2003
  • Dancer in the Dark, år2000
  • Idioterna, år1998
  • Breaking the Waves, år1996

TV-serie:

  • Riket, år1994
  • Riket II, år1997

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+7

Intresserad av fler artiklar?

Armenier
Statens biografbyrå
Jonathan Nolan
Gena Rowlands
Tim Allen
Al Borland
Tim Burton
Ymer
Margaret Ogden

Senaste sökningarna

bvsa har fått 1210 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 08:16:54.

svartalv har fått 1376 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 08:12:51.

skärselden har fått 1028 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 08:09:50.

GOOD har fått 1430 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 08:04:57.

autogiro har fått 1153 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 07:57:09.

AZI har fått 1409 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 07:52:52.

md har fått 1318 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 07:47:29.

Fladen har fått 1189 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 07:40:44.

syltekona har fått 1885 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 07:37:25.

enbo har fått 1335 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 07:37:25.

rosen har fått 1303 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 07:36:29.

kvinnor har fått 1067 sökningar. Den senaste gjordes 2023-02-06 07:33:48.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.85 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.