Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Kliche'

Kliche

Kliche är en svensk musikgrupp med rötterna i det tidiga 1980-talets elektronmusik och synthpop. Under de tidiga åren 1986-1990 var Kliche kända för att använda egenkonstruerade instrument.

Ej att förväxla med det svenska ordet kliché, som skrivs med akut accent på é:et.

Diskografi

  • År1990 - +Changes
  • År1992 - +Nothing remains the same, +Adore the girls and flowers, +Girls & flowers - adore them
  • År1993 - +Pleasant day, +Wanting the better, +Smell of shame
  • År1996 - ?Sky blue, +Another lie, +Rope on your back, +Clothes make the girl
  • År1998 - ?Five miles per gallon, +Scope, +Blind, +Now
  • År1999 - +Neighbours, +Sökandets magi, +Sad enough
  • År2000 - ?Planet Confusion, +Going someplaces, +Exclusive

? Album, + CD-singel, samlingsalbum eller vinyl-singel

Länkar

  • Officiell hemsida, http://www.kliche.com
  • http://www.mementomateria.se

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+3

Intresserad av fler artiklar?

Mesh
And One
Blipp
The Knife
Retro
The Sounds
Melotron
Popbandet Paris
Vision system

Senaste sökningarna

hasch har fått 1566 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 03:13:31.

tonsur har fått 1250 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 03:13:05.

Knutbymordet har fått 1526 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 03:08:12.

avec har fått 1560 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 03:06:34.

pors har fått 1445 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 03:05:59.

fotbollslandslag har fått 1479 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 03:03:00.

adagio har fått 1642 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 03:02:02.

Lamark har fått 1329 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 03:01:44.

nostalgi har fått 1356 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 02:59:15.

vers har fått 1558 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 02:56:49.

nummer har fått 1512 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 02:56:33.

rs har fått 1876 sökningar. Den senaste gjordes 2024-05-24 02:55:08.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.