Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Kliche'

Kliche

Kliche är en svensk musikgrupp med rötterna i det tidiga 1980-talets elektronmusik och synthpop. Under de tidiga åren 1986-1990 var Kliche kända för att använda egenkonstruerade instrument.

Ej att förväxla med det svenska ordet kliché, som skrivs med akut accent på é:et.

Diskografi

  • År1990 - +Changes
  • År1992 - +Nothing remains the same, +Adore the girls and flowers, +Girls & flowers - adore them
  • År1993 - +Pleasant day, +Wanting the better, +Smell of shame
  • År1996 - ?Sky blue, +Another lie, +Rope on your back, +Clothes make the girl
  • År1998 - ?Five miles per gallon, +Scope, +Blind, +Now
  • År1999 - +Neighbours, +Sökandets magi, +Sad enough
  • År2000 - ?Planet Confusion, +Going someplaces, +Exclusive

? Album, + CD-singel, samlingsalbum eller vinyl-singel

Länkar

  • Officiell hemsida, http://www.kliche.com
  • http://www.mementomateria.se

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+0

Intresserad av fler artiklar?

Mesh
And One
Blipp
The Knife
Retro
The Sounds
Melotron
Popbandet Paris
Vision system

Senaste sökningarna

sunnansjö har fått 838 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:12:01.

digital har fått 1289 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:11:56.

monarki har fått 2164 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:09:38.

olympiska spelen har fått 1196 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:07:19.

orange har fått 1183 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:07:17.

minne har fått 1114 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:06:07.

doftterapi har fått 1288 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:05:35.

Muff har fått 1296 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:04:32.

vilja har fått 1213 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:04:25.

sotare har fått 1287 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:00:10.

hekto har fått 1165 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 16:00:02.

kalhygge har fått 1755 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-28 15:59:53.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.26 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.