Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Kliche'

Kliche

Kliche är en svensk musikgrupp med rötterna i det tidiga 1980-talets elektronmusik och synthpop. Under de tidiga åren 1986-1990 var Kliche kända för att använda egenkonstruerade instrument.

Ej att förväxla med det svenska ordet kliché, som skrivs med akut accent på é:et.

Diskografi

  • År1990 - +Changes
  • År1992 - +Nothing remains the same, +Adore the girls and flowers, +Girls & flowers - adore them
  • År1993 - +Pleasant day, +Wanting the better, +Smell of shame
  • År1996 - ?Sky blue, +Another lie, +Rope on your back, +Clothes make the girl
  • År1998 - ?Five miles per gallon, +Scope, +Blind, +Now
  • År1999 - +Neighbours, +Sökandets magi, +Sad enough
  • År2000 - ?Planet Confusion, +Going someplaces, +Exclusive

? Album, + CD-singel, samlingsalbum eller vinyl-singel

Länkar

  • Officiell hemsida, http://www.kliche.com
  • http://www.mementomateria.se

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+3

Intresserad av fler artiklar?

Mesh
And One
Blipp
The Knife
Retro
The Sounds
Melotron
Popbandet Paris
Vision system

Senaste sökningarna

procent har fått 1149 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:41:34.

coda har fått 1220 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:40:28.

largo har fått 1046 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:40:21.

religionsfrihet har fått 1038 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:37:54.

PETER DEN STORE har fått 1283 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:37:44.

otosalp har fått 2004 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:37:38.

lars gåre har fått 980 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:35:48.

bella har fått 1457 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:34:36.

vågmästarpolitik har fått 866 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:34:06.

frekvensspektrum har fått 1201 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:33:08.

HCO har fått 1184 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:32:23.

femtiokronors har fått 1141 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-18 10:32:16.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.33 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.