Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Kåre Santesson'

Kåre Santesson

Kåre Santesson, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 19 september 1928 i Stockholm

Har framför allt dykt upp i många mindre roller i Lars Molins filmer och tv-serier. Hans farfar Henrik Santesson var den förste direktören för Nobelstiftelsen.

Filmografi:

  • Sköna Helena, år1951, ej krediterad
  • Gula divisionen, år1954
  • Våld, år1955
  • Solens barn, (TV) år1969
  • Någonstans i Sverige, (TV) år1973
  • Drömmen om Amerika, år1976
  • Bomsalva, år1978
  • Profitörerna, (TV) år1983
  • Midvinterduell, (TV-film) år1983
  • Två solkiga bloniner, år1984
  • Pengarna gör mannen, (TV-film) år1984
  • Skuggan av Henry, (TV) år1985
  • Kunglig toilette, (TV-film) år1986
  • Tre kärlekar, (TV) år1989 - år1991
  • Den goda viljan, år1992
  • Pariserhjulet, år1993
  • Vaniljdrömmar, (kortfilm) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+2

Intresserad av fler artiklar?

Perseus
Im In the Mood for Love
Trailer
Kotknackare
Cats
Galvanisk cell
Sandvikens AIK
Högerinner
SK Tirfing

Senaste sökningarna

ppel har fått 1085 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:43:49.

feodalism har fått 1060 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:41:18.

mens har fått 1359 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:40:22.

kamp har fått 1002 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:40:09.

martin har fått 997 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:40:08.

8 mars har fått 1097 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:40:01.

PA har fått 1073 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:40:00.

mangrove har fått 924 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:39:02.

kalmar har fått 1014 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:38:37.

leverpastej har fått 1179 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:38:02.

resistor har fått 1385 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:37:13.

droppsmitta har fått 1023 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 18:35:57.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.