Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Julia Stiles'

Julia Stiles

Julia Stiles, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 28 mars 1981 i New York, USA som Julia OHara Stiles
Julia Stiles är inte längre vegan och när Conan OBrien frågade henne i sin talkshow om hur den första hamburgar-tuggan var så svarade hon; "The word orgasm comes to mind". Och när han frågade om vad veganer äter så svarade hon; "stuff like hay and wood". Skälet till att hon övergivit den veganska dieten påstods vara anemi, d.v.s. blodbrist, något som hon lätt skulle ha kunnat åtgärda genom att antingen äta näringsriktigare kost, eller genom näringstillskott. (december 2003)

Var klasskamrat med Anna Paquin i college.

Filmografi i urval:

  • Mona Lisas leende (2003)
  • A Guy Thing (2003)
  • O (2001)
  • Save the Last Dance (2001)
  • Hamlet (2000)
  • 10 Things I Hate About You (1999)
  • The Devils Own (1997)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+10

Intresserad av fler artiklar?

Apostrof
30
Kommunicera
Peter Gabriel
Kasta upp
Köra buss
Sjunga i den vita mikrofonen
Serietidning
Eufrosyne

Senaste sökningarna

romerska riket har fått 1209 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:18:02.

induktion har fått 1603 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:17:11.

stella har fått 1250 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:16:33.

martyr har fått 1295 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:14:43.

hej har fått 2223 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:14:31.

england har fått 1391 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:13:20.

existentialism har fått 1369 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:13:15.

litteraturgenre har fått 1085 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:12:50.

övermaga har fått 1079 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:11:25.

soc har fått 1255 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:11:06.

skörbjugg har fått 878 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:09:56.

redig har fått 1055 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:09:11.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.25 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.