Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Julia Dufvenius'

Julia Dufvenius

Julia Dufvenius, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 8 oktober 1975 i Göteborg

Utbildad vid Göteborgs teaterhögskola 1996-99. Slog igenom som skådespelerska genom en av huvudrollerna i tv-serien Glappet.

Filmografi:

  • År av drömmar, (TV) år1994
  • Glappet, (TV) år1997
  • Suxxess, år2002
  • Saraband, år2003
  • Den utvalde, år2005
  • Göta kanal 2 - kanalkampen, år2006
  • Arn: Tempelriddaren, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+9

Intresserad av fler artiklar?

Louise Edlind
Lottie Ejebrant
Eivor Engelbrektsson
Jeff Hawkins
Lina Englund
Malena Engström
Anna Ulrica Ericsson
Suzanne Ernrup
Margareta Fahlén

Senaste sökningarna

Torsten Winge har fått 839 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 18:12:03.

waco har fått 1051 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 18:08:30.

penis har fått 1592 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 18:08:27.

Sverigedemokraterna har fått 1112 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 18:05:20.

skin har fått 1145 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 18:03:21.

straffredskap har fått 977 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 18:01:46.

delfi har fått 992 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 18:01:07.

superlativ har fått 840 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:54:58.

hinduism har fått 1474 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:54:32.

Alfred sansiviero har fått 1075 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:53:38.

korv har fått 1273 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:52:56.

gerontofobi har fått 1016 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-07 17:52:38.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.