Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Julia Dufvenius'

Julia Dufvenius

Julia Dufvenius, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 8 oktober 1975 i Göteborg

Utbildad vid Göteborgs teaterhögskola 1996-99. Slog igenom som skådespelerska genom en av huvudrollerna i tv-serien Glappet.

Filmografi:

  • År av drömmar, (TV) år1994
  • Glappet, (TV) år1997
  • Suxxess, år2002
  • Saraband, år2003
  • Den utvalde, år2005
  • Göta kanal 2 - kanalkampen, år2006
  • Arn: Tempelriddaren, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+7

Intresserad av fler artiklar?

Louise Edlind
Lottie Ejebrant
Eivor Engelbrektsson
Jeff Hawkins
Lina Englund
Malena Engström
Anna Ulrica Ericsson
Suzanne Ernrup
Margareta Fahlén

Senaste sökningarna

uran har fått 1281 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:48:31.

befolkningspyramid har fått 1181 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:47:31.

pepparkaksvisan har fått 2055 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:47:21.

trång har fått 770 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:47:21.

CSN har fått 1113 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:47:00.

kompott har fått 969 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:46:20.

Majron Andersson har fått 1743 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:46:09.

penny lane har fått 969 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:44:58.

Torsten Winge har fått 854 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:44:05.

eufrosyne har fått 1014 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:43:43.

segment har fått 1033 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:43:42.

fjutt har fått 872 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-21 15:42:11.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.12 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.