Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Josephine Bornebusch'

Josephine Bornebusch

Josephine Bornebusch, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 12 september 1981 i Stockholm, Sverige

Filmdebuterade som tvååring. Har studerat estetiskt drama vid Nacka gymnasium. Blev först känd för den breda publiken 1999 genom sin roll som Madeleine de Blaque i Rederiet. Har även arbetat som modell och varit reporter i reseprogrammet När & fjärran. Hon gästade Sen kväll med Luuk år2001. År2007 medverkade hon i tv-showen Fredag hela veckan och imiterade bl.a. kända svenskar. År2008 leder hon tv-programmet Lilla landet lagom i Kanal 5.

Det var även tänkt att J. skulle medverka i humorserien Kvarteret Skatan, men SVT ändrade sig efter att de fått veta att J. medverkat i ett antal utvik i tidningen Café, vilket Skatans producent fann opassande.

Filmografi i urval:

  • Moderna människor, år1983
  • Rederiet, (TV) år1999
  • Järngänget, år2000
  • Hotel Seger, (TV) år2000
  • Vingar av glas, år2000
  • Hundtricket, år2002
  • Playa del Sol, (TV) år2007
  • Kapten Sverige, (kortfilm) år2007
  • Den krossade tanghästen, år2008
  • Oskyldigt dömd, (TV) år2008
  • Kenny Begins, år2009

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+8

Intresserad av fler artiklar?

Gösta Engström
Ray Jones IV
Måns Nathanaelson
Gunilla Paulsen
Stina Rautelin
Använda
In Memory Of
Användarnamn
Guffy

Senaste sökningarna

rani har fått 1109 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:18:12.

kemisk har fått 1110 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:17:35.

EKG har fått 1657 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:16:37.

ppel har fått 1328 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:15:18.

pamflett har fått 915 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:12:05.

bär har fått 1110 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:10:55.

styrteknik har fått 989 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:09:45.

27 augusti har fått 1038 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:06:28.

6 december har fått 1125 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:05:27.

johnny knoxville har fått 1116 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:05:25.

Cup noodles har fått 1226 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:02:13.

konstbevattning har fått 1621 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-18 18:00:55.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.29 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.