Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Jonas Malmsjö'

Jonas Malmsjö

Jonas Malmsjö, skådespelare, röstskådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 2 september 1971 som Carl Jonas Love Malmsjö

Han är son till Marie Göranzon och Jan Malmsjö, och får väl därmed sägas ha skådespeleriet i blodet. Han debuterade på Dramaten 1993 i Thorsten Flincks uppsättning av Hjalmar Söderbergs Gertrud. Han har dubbat mycket tecknad film till svenska, bla. gör han svenska dubbingen av åsnan i Shrek-filmerna.

Filmografi:

  • Ellinors bröllop, år1996
  • Adam & Eva, år1997
  • Paradiset, år2003
  • Sök, år2006
  • Underbar och älskad av alla, år2007
  • Labyrint, (TV) år2007

Aktuellt:

  • 19 oktober 2007 artikel i Aftonbladet.
  • 20 september 2006 artikel i SvD.
  • 13 november 2005 artikel i Aftonbladet.

Länkar:

  • hos Dramaten

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+9

Intresserad av fler artiklar?

Burt Bacharach
Clementin
Tanja
Kristian Luuk
Martina Axén
Haga slott
Brödrostkvalitetsinspektör
Joachim von Ribbentrop
Vjatjeslav Mihailovitj Molotov

Senaste sökningarna

hemsida har fått 1106 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:52:50.

aac har fått 1176 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:50:20.

biologer har fått 1319 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:49:31.

UML har fått 1197 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:49:12.

kanslisvenska har fått 1073 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:46:59.

magma har fått 1192 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:44:47.

judendom har fått 1386 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:37:54.

pegasuskvadraten har fått 922 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:35:30.

iller har fått 1225 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:33:31.

transistor har fått 1591 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:32:53.

Hansjöskolan har fått 705 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:31:16.

atlas har fått 1927 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 11:30:59.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.24 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.