Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'John Malkovich'

John Malkovich

http://www.public.iastate.edu/~garden/films/malkovich2.jpg

John Malkovich, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 9 december 1953 i Christopher, Illinois, USA som John Gavin Malkovich.

Tidigare gift med Glenne Headly (1982 - 1988) (skilda).

Filmografi i urval:

  • Johnny English (2003)
  • Shadow of the Vampire (2000)
  • The Messenger: The Story of Joan of Arc (1999)
  • Being John Malkovich (1999)
  • The Man in the Iron Mask (1998)
  • Con Air (1997)
  • The Portrait of a Lady (1996)
  • Mullholland Falls (1996)
  • In the Line of Fire (1993)
  • Shadows and Fog (1992)
  • Of Mice and Men (1992)
  • Dangerous Liaisons (1988)
  • The Glass Menagerie (1987)
  • Making Mr. Right (1987)
  • The Killing Fields (1984)
  • Places in the Heart (1984)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+2

Intresserad av fler artiklar?

Konsol
Nintendo 64
OpenGL
Super Mario 64
Animal Crossing
Game Boy Player
WaveBird
PlayStation 2
Finska verb

Senaste sökningarna

claes emil tholin har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:21:24.

hygglo har fått 1013 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:20:47.

asynkron har fått 1127 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:19:22.

magnetfält har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:18:38.

beryllium har fått 1608 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:15:18.

glasnost har fått 1210 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:12:23.

orakel har fått 1192 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:11:51.

svd har fått 1244 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:10:53.

kloning har fått 1507 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:09:54.

eskilstuna har fått 1246 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:05:04.

yoga har fått 1420 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:04:21.

hasselsnok har fått 1408 sökningar. Den senaste gjordes 2022-05-28 12:01:05.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.33 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.