Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'John Hughes'

John Hughes

Innehåll- 1. Filmproducenten - 2. Koralkompositören - 3. Rockbandsmedlem

1. Filmproducenten

John Hughes, manusförfattare, filmproducent, filmregissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 18 feb 1950 i Lansing, Michigan, USA
Filmografi i urval:
  • Home Alone 3, år1997
  • Flubber, år1997
  • 101 Dalmatians, år1996
  • Beethovens 2nd, år1993
  • Home Alone 2: Lost in New York, år1992
  • Beethoven, år1992
  • Home Alone, år1990
  • Christmas Vacation, år1989
  • The Breakfast Club, år1985
  • Vacation, år1983

2. Koralkompositören

John Hughes, diakon, kantor, kompositör (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA) från Wales
  • född1873
  • död1932

3. Rockbandsmedlem

John Hughes, medlem i det amerikanska rockbandet Tarentel.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+5

Intresserad av fler artiklar?

Unix
Caldera
Novell
Animal magnetism
Histrionisk
Cymbal
Vind
Björn Hernefeldt
Estrid Svensdotter

Senaste sökningarna

ramsa har fått 1436 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 19:00:01.

giljotin har fått 1568 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:59:28.

1 har fått 1390 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:57:12.

BVI har fått 1158 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:56:52.

ar har fått 1657 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:56:49.

lecce har fått 1103 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:56:48.

xenofobi har fått 1015 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:55:39.

Elsa har fått 1271 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:55:24.

7s har fått 1261 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:53:26.

epitet har fått 1418 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:52:45.

chokladcysta har fått 1315 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:52:06.

dialekt har fått 1434 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-22 18:52:02.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.27 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.