Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'John Hughes'

John Hughes

Innehåll- 1. Filmproducenten - 2. Koralkompositören - 3. Rockbandsmedlem

1. Filmproducenten

John Hughes, manusförfattare, filmproducent, filmregissör (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 18 feb 1950 i Lansing, Michigan, USA
Filmografi i urval:
  • Home Alone 3, år1997
  • Flubber, år1997
  • 101 Dalmatians, år1996
  • Beethovens 2nd, år1993
  • Home Alone 2: Lost in New York, år1992
  • Beethoven, år1992
  • Home Alone, år1990
  • Christmas Vacation, år1989
  • The Breakfast Club, år1985
  • Vacation, år1983

2. Koralkompositören

John Hughes, diakon, kantor, kompositör (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA) från Wales
  • född1873
  • död1932

3. Rockbandsmedlem

John Hughes, medlem i det amerikanska rockbandet Tarentel.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+5

Intresserad av fler artiklar?

Unix
Caldera
Novell
Animal magnetism
Histrionisk
Cymbal
Vind
Björn Hernefeldt
Estrid Svensdotter

Senaste sökningarna

kokpunkt har fått 1092 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:47:07.

antimon har fått 1171 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:46:01.

infektion har fått 1103 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:45:00.

trigonometriska har fått 1005 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:44:41.

peppar har fått 1075 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:44:30.

The Tall Ships Races har fått 946 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:44:02.

flicknamn har fått 1087 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:43:56.

kom har fått 1144 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:40:29.

miljöbalken har fått 839 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:37:41.

blankvers har fått 903 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:36:37.

IAD har fått 1371 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:36:04.

pastaredning har fått 1291 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-04 16:35:31.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.13 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.