Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'John Ekman'

John Ekman

John Ekman, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 15 november 1880 i Stockholm
  • död 24 november 1949

Fick ofta spela kriminella eller obehagliga rollfigurer på film. Hade många filmroller under stumfilmseran.

Filmografi, urval:

  • Halvblod, år1914
  • Hans hustrus förflutna, år1915
  • Berg-Ejvind och hans hustru, år1918
  • Ingmarsarvet, år1925
  • Kalle Utter, år1925
  • Ett köpmanshus i skärgården, år1925
  • Flickorna på Solvik, år1926
  • Svarte Rudolf, år1928
  • Hotell Paradisets hemlighet, år1931
  • Sången om den eldröda blomman, år1934
  • Atlantäventyret, år1934
  • Bombi Bitt och jag, år1936
  • Sigge Nilsson och jag, år1938
  • Baldevins bröllop, år1938
  • Folket på Högbogården, år1940
  • Gentlemannagangstern, år1941
  • Striden går vidare, år1941
  • Lasse-Maja, år1941
  • Snapphanar, år1941
  • General von Döbeln, år1942
  • Räkna de lyckliga stunderna blott, år1945
  • Den allvarsamma leken, år1945
  • Svarta rosor, år1945
  • Rosen på Tirstlön, år1945
  • Försök inte med mej.. !, år1946
  • Janne Vängman på nya äventyr, år1949
  • Till glädje, år1950

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+5

Intresserad av fler artiklar?

Stig Ossian Ericson
Sture Ericson
Claes Esphagen
Ragnar Falck
Jonas Falk
Christer Fant
Christian Fiedler
Arthur Fischer
Siegfried Fischer

Senaste sökningarna

I 4 har fått 1069 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:42:57.

Muff har fått 1279 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:42:28.

coca har fått 1343 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:39:37.

fauna har fått 1082 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:35:11.

Fogde har fått 1264 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:33:14.

kul har fått 1410 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:30:54.

mac har fått 1254 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:25:57.

delfi har fått 1064 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:23:41.

skräp har fått 945 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:22:05.

lom har fått 1172 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:20:34.

procent har fått 1126 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:19:28.

14 augusti har fått 1107 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-26 12:19:14.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.24 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.