Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Johan Paulsen'

Johan Paulsen

Johan Paulsen, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 6 september 1963 i Stockholm
    • gift med Gunilla Paulsen

Utbildad vid Skara skolscen och Göteborgs scenskola 1985-88.

Filmografi:

  • Joker, år1991
  • Drömkåken, år1993
  • Lust, år1994
  • Den vite riddaren, (TV) år1994
  • Jag är din krigare, år1997
  • Aspiranterna, (TV) år1998
  • Det grovmaskiga nätet, (TV) år2000

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 2+5

Intresserad av fler artiklar?

Garndocka
Sån
Utrikespolitik
Samtrafikavtal
Ramantenn
Kritpipa
Hantel
Roddmaskin
Pipagrodor

Senaste sökningarna

fontänorgasm har fått 1070 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 23:20:19.

liminal har fått 1435 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 23:17:24.

vretstorp har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 23:16:03.

nafta har fått 1432 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 23:13:18.

otosalpingit har fått 1244 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 23:11:21.

penny lane har fått 1240 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 23:08:22.

silva har fått 1416 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 22:58:59.

sagodjur har fått 1567 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 22:43:08.

sex har fått 2160 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 22:23:58.

pseudonym har fått 1235 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 22:20:38.

ik har fått 1312 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 22:06:45.

html har fått 1228 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-30 22:03:22.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.55 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.