Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Joan Baez'

Joan Baez

Joan Baez, sångerska, musiker (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA)
  • Född 9 januari 1941 i New York, New York, USA som Joan Chandos Baez
Hon har tolkat många folksånger och samtida musik med sin klara och speciella röst.

Diskografi i urval:

  • Diamonds & Rust, år1975
  • One Day at a Time, år1970
  • Noël, år1966
  • Joan Baez, år1960

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+0

Intresserad av fler artiklar?

Onämnbara
Bestånd
Anders Glenmark
Blixtkrig
Elsborg
Gråben
Järnspikar
Lektor
Flogsta

Senaste sökningarna

kurosawa har fått 1219 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:41:29.

kabbala har fått 1800 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:40:32.

fe har fått 1323 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:39:06.

fond har fått 1451 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:38:38.

Brittiska Jungfruöarna har fått 951 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:31:37.

dreja har fått 1275 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:27:50.

dovas har fått 1316 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:20:34.

maj har fått 1412 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:12:53.

freke har fått 1255 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:11:50.

benediktinerorden har fått 1440 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:08:30.

ljungberg har fått 1247 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:07:41.

förbrytarslang har fått 1096 sökningar. Den senaste gjordes 2023-03-21 17:04:50.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.05 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.