Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Jessica Zandén'

Jessica Zandén

Jessica Zandén, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 28 mars 1957 i Stockholm

Syster till Philip Zandén. Jessica är utbildad vid Stockholms scenskola 1978-1981. Känd bl.a. för sin roll som Lilian i Lars Molins tv-serie Tre kärlekar.

Filmografi:

  • Jönssonligan får guldfeber, år1984
  • Pengarna gör mannen, (TV-film) år1984
  • Skuggen av Henry, (TV) år1985
  • Den politiske kannstöparen, (TV) år1985
  • Kronvittnet, år1989
  • Tre kärlekar, (TV) år1989
  • F-E-D-A, (TV) år1990
  • Freud flyttar hemifrån ..., år1991
  • Pariserhjulet, år1993
  • Chefen fru Ingeborg, (TV) år1993
  • Bert - den siste oskulden, år1995
  • Vita lögner, år1995
  • Skilda världar, (TV) år1996
  • Den täta elden, (TV) år1995
  • Jobbet och jag, (TV) år1998
  • Tomten är far till alla barnen, år1999
  • Livet är en schlager, år2000
  • Livet i 8 bitar, år2002
  • Fyra veckor i juni, år2005
  • En spricka i kristallen, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+8

Intresserad av fler artiklar?

Kerstin Granlund
Lasse Kronér
Lasse Brandeby
Maud Adams
Dan Ekborg
Viktoria Tolstoy
Putte Wickman
Johannes Brost
Kikki Danielsson

Senaste sökningarna

norrtull har fått 1371 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:57:18.

lol har fått 1583 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:56:02.

plan har fått 1255 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:54:21.

Ekstrand har fått 1039 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:54:06.

latte har fått 1136 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:51:06.

spedition har fått 1179 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:49:38.

uttryckssymbol har fått 1105 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:47:32.

14 har fått 1582 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:46:38.

blyg har fått 1206 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:46:28.

kärleksgud har fått 1059 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:45:45.

proton har fått 1467 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:41:56.

norna har fått 1128 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 01:39:28.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.27 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.