Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Jeri Ryan'

Jeri Ryan

http://www.jerioholics.com/images/PICTURES/independentfilms/mencrybullets/mcb16.jpg http://www.jerioholics.com/images/PICTURES/misc/missamerica/2.jpg

Jeri Ryan, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg),född 22 februari 1968 i München, Tyskland. I Sverige antagligen mest känd för sin roll som Seven of Nine i Star Trek Voyager, men även från serierna Boston Public och Dark skies. Rollen som Seven of Nine krävde att hon i fyra säsonger gick runt i en specialsydd dräkt som tog ca 15 minuter att ta av och på. 1990 blev hon vald till Miss Illinois och hamnade fyra i Miss America.

När hon var liten bestämde hon sig för att hon antingen ville bli skådespelerska eller vegetarian.

Filmografi i urval:

  • Down with love, år2003, Film
  • Boston Public, år2001-, TV
  • Dracula 2000, år2000, Film
  • Star Trek Voyager, år1997-2001, TV
  • The Last man, år2000, Film
  • Dark skies år1996, TV

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+5

Intresserad av fler artiklar?

Laila Freivalds
Produktresumé
Vender
Daewoo
SsangYong
Isomorf
Deutsches Museum
Münchner kindl
Isar

Senaste sökningarna

flash har fått 1147 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 04:29:23.

transistor har fått 1596 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 04:26:46.

prim har fått 1219 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 04:24:45.

Gustaf svensson har fått 1104 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 04:22:12.

cykel har fått 1245 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 04:16:07.

schema har fått 838 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 04:15:42.

tempest har fått 850 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 04:14:52.

atomdriven har fått 1123 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 04:10:58.

arvord har fått 1622 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 04:05:52.

cajunkrydda har fått 1236 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:56:23.

maskopi har fått 1147 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:54:39.

sankt lars har fått 954 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:43:07.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.23 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.