Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Jeff Buckley'

Jeff Buckley

Jeff Buckley, musiker (sök Allmusic, CDON, Projekt Runeberg, SLBA)

http://www.thumpcity.com/Images2/Buckley.jpg

  • Född1966, omkom i en drunkningsolycka i Memphis den 27 maj 1997.

Jeff Buckley är ett vanligt förekommande namn då musiker som svar på frågor gällande inspirationskällor etc. börjar namedroppa.

Son till Tim Buckley.

Diskografi:

  • 1993 - Live at Sin e´
  • 1994 - Grace
  • 1998 - Sketches for My Sweetheart the Drunk
  • 2000 - Mystery White Boy
  • 2000 - Live in Chicago (DVD)
  • 2001 - Live at LOlympia
  • 2002 - Songs to No One 1991 - 1992

Biografi, böcker:

  • Dream Brother: The Lives and Music of Jeff and Tim Buckley (Biografi om Tim och Jeff Buckley, skriven av David Browne)

Externa länkar:

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+2

Intresserad av fler artiklar?

Joakim Berg
Samuel Columbus
Albert Kesselring
Änglarna
Umeå FC
Eusébio
Estádio da Luz
Glenn Strömberg
Atalanta BC

Senaste sökningarna

172 har fått 1308 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:49:38.

JAN AFZELIUS har fått 1150 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:49:27.

peptidbindning har fått 1230 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:48:11.

xenofobi har fått 1012 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:48:01.

völuspá har fått 928 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:47:23.

gsm har fått 1548 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:46:42.

slang har fått 2274 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:46:38.

Charles har fått 1293 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:45:57.

ikon har fått 1365 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:44:39.

vinterkriget har fått 1126 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:44:18.

organism har fått 1450 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:43:59.

mika har fått 1094 sökningar. Den senaste gjordes 2021-04-14 10:43:16.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.27 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.