Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Jason Robards'

Jason Robards

Innehåll- 1. Jason Robards Sr - 2. Jason Robards Jr - 3. Jason Robards III

1. Jason Robards Sr

Jason Robards, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 31 december 1892 i Hillsdale, Michigan, USA
  • Död 4 april 1963 i Sherman Oaks, Californien, USA

far till Jason Robards Jr (se nedan)

Länkar:

  • hos IMDb
  • hos All Movie Guide
  • hos Filmdelta

2. Jason Robards Jr

Jason Robards, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 26 juli 1922 i Chicago, Illinois, USA som Jason Nelson Robards Jr
  • Död 26 december 2000 i Bridgeport, Connecticut, USA

Son till Jason Robards Sr

Tidigare gift med:

  • Rachel Taylor 1959-1961 (skild)
  • Lauren Bacall 1961-1969 (skild)
  • Lois OConnor 1970-2000

Far till Sam Robards och Jason Robards III (se nedan)

Filmografi i urval:

  • Magnolia, år1999
  • Philadelphia, år1993
  • Storyville, år1992
  • All the Presidents Men, år1976
  • Tora! Tora! Tora!, år1970
  • Cera una volta il West, år1968
  • Long Days Journey Into Night, år1962

Länkar:

  • hos IMDb
  • hos All Movie Guide
  • hos Filmdelta

3. Jason Robards III

Jason Robards, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • född1948
Son resp. sonson till ovanstående. Han kallas för "Jady".

Filmografi:They Live (1988)

Länkar:

  • hos IMDb
  • hos Filmdelta

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+8

Intresserad av fler artiklar?

Lahn
Migration
Svarta Änkan
Alfred Packer
Armin Meiwes
Kannibalismens brott
Meteoritnedslag
Broskfiskar
Receptfritt läkemedel

Senaste sökningarna

reduktion har fått 1281 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:36:27.

konsekvent har fått 1137 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:36:10.

sinaiöknen har fått 980 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:35:56.

celibat har fått 1137 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:35:49.

Rb har fått 1523 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:35:35.

anestesi har fått 1123 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:35:29.

BOC har fått 1237 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:35:09.

Galler har fått 1093 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:34:58.

miljöpartiet har fått 957 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:34:38.

moderkort har fått 1542 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:34:30.

hobert har fått 1211 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:33:55.

thomas roos har fått 1226 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-23 23:30:09.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.30 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.