Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Jane Fonda'

Jane Fonda

Jane Fonda, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 21 december 1937 i New York, New York, USA som Jane Seymour Fonda

Jane Fonda är dotter till Henry Fonda och syster till Peter Fonda. Hon har förutom sin skådespelarkarriär varit politiskt aktiv och givit ut aerobicsvideor.

Filmografi i urval:

  • Agnes of God, år1985
  • On Golden Pond, år1981
  • Nine to Five, år1980
  • the China Syndrome, år1979
  • Klute, år1971
  • Barbarella, år1968
  • Cat Ballou, år1965

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+10

Intresserad av fler artiklar?

Lovera
Jonas Hjelm
Sömnlöshet
Fars
Ishockey
Folkvagnsbubbla
Naturkunskap
Tjust Skärgård
Anden i glaset

Senaste sökningarna

pondus har fått 1357 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:32:28.

queen har fått 1159 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:31:22.

Arne har fått 1342 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:28:38.

jord har fått 1390 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:27:31.

affekt har fått 1373 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:24:28.

stadsprivilegier har fått 1144 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:22:37.

vd har fått 1967 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:22:24.

silver har fått 1507 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:21:55.

silverfisk har fått 1440 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:21:50.

cdr har fått 1270 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:17:52.

gäv har fått 1158 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:15:33.

error har fått 1375 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-10 13:12:34.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.23 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.