Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'James Mason'

James Mason

http://www.retirement-matters.co.uk/images/jmason.jpg

James Mason, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 15 maj 1909 i Huddersfield, West Yorkshire, England, Storbritannien
    • Far till Morgan Mason.
  • Död 27 juli 1984 i Lausanne, Schweiz (hjärtinfarkt)

James Masons röst kändes lätt igen på sin nasala, släpiga ton och sin brittiska accent och har därför flitigt imiterats.

Filmografi i urval:

  • Iron Cross
  • Ivanhoe (TV-film) (1982)
  • Salems Lot (TV-film) (1979)
  • Lolita (1962)
  • North by Northwest (1959)
  • Island in the Sun (1957)
  • Julius Caesar (1953)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+4

Intresserad av fler artiklar?

Bikini
Niklas Strömstedt
Harry Warner
Vincente Minelli
24 juli
Duran Duran
Dopp i grytan
Natriumvätekarbonat
Vichy

Senaste sökningarna

voltaire har fått 1455 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:48:48.

email har fått 1095 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:48:27.

noja har fått 1107 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:48:06.

Tigerekonomi har fått 1020 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:47:20.

14 december har fått 1043 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:45:23.

Balle har fått 1162 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:44:28.

fascism har fått 1348 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:43:44.

Golgiapparaten har fått 991 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:41:32.

yggdrasil har fått 1291 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:41:23.

lea har fått 1249 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:39:39.

lyran har fått 878 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:39:00.

BK har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2019-12-11 22:37:27.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.