Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'James Mason'

James Mason

http://www.retirement-matters.co.uk/images/jmason.jpg

James Mason, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 15 maj 1909 i Huddersfield, West Yorkshire, England, Storbritannien
    • Far till Morgan Mason.
  • Död 27 juli 1984 i Lausanne, Schweiz (hjärtinfarkt)

James Masons röst kändes lätt igen på sin nasala, släpiga ton och sin brittiska accent och har därför flitigt imiterats.

Filmografi i urval:

  • Iron Cross
  • Ivanhoe (TV-film) (1982)
  • Salems Lot (TV-film) (1979)
  • Lolita (1962)
  • North by Northwest (1959)
  • Island in the Sun (1957)
  • Julius Caesar (1953)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+7

Intresserad av fler artiklar?

Bikini
Niklas Strömstedt
Harry Warner
Vincente Minelli
24 juli
Duran Duran
Dopp i grytan
Natriumvätekarbonat
Vichy

Senaste sökningarna

molar har fått 961 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 00:07:35.

musume har fått 961 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 00:02:30.

kordit har fått 960 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 00:00:21.

autokrati har fått 1025 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 23:58:06.

mitokondrie har fått 1304 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 23:56:37.

slampa har fått 1087 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 23:54:41.

personer har fått 988 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 23:53:47.

kvasi har fått 1098 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 23:53:26.

reaktor har fått 1097 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 23:52:38.

doftterapi har fått 1254 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 23:52:01.

Anton Ridderstad har fått 1094 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 23:50:31.

halvdan har fått 1063 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-14 23:48:53.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.21 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.