Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ingrid Backlin'

Ingrid Backlin

Ingrid Backlin, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 16 maj 1920 i Stockholm

Hon var en tid gift med Stig Järrel.

Filmografi:

  • Snapphanar, år1941
  • En äventyrare, år1942
  • Kvinnan tar befälet, år1942
  • Livet på landet, år1943
  • Stopp! tänk på något annat, år1944
  • I som här inträden, år1945
  • Änkeman Jarl, år1945
  • 100 dragspel och en flicka, år1946
  • Stiliga Augusta, år1946
  • Eviga länkar, år1946
  • Rötägg, år1946
  • Sjätte budet, år1947
  • Onda ögon, år1947
  • Flickan från tredje raden, år1949
  • Spöke på semester, år1951
  • Poker, år1951
  • När syrenerna blomma, år1952
  • Nattbarn, år1956
  • Fridolfs farliga ålder, år1959
  • Nattmara, år1965
  • Vill så gärna tro, år1971
  • Det sista äventyret, år1974
  • Spanarna, (TV) år1983

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+2

Intresserad av fler artiklar?

Renée Björling
Astrid Bodin
Helena Brodin
Britta Brunius
Elsa Carlsson
Elisabet Carlsson
Margit Carlqvist
Fårbo
Julia Dufvenius

Senaste sökningarna

solen har fått 1223 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:29:06.

målsman har fått 795 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:28:51.

larm har fått 1036 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:28:50.

moderkort har fått 1346 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:28:49.

bekvämlighetsinrättning har fått 763 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:28:48.

irak har fått 1282 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:28:03.

tölp har fått 778 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:27:55.

proton har fått 1098 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:27:53.

feminism har fått 1030 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:27:45.

genetik har fått 1159 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:27:07.

panda har fått 1586 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:27:03.

glocal har fått 1022 sökningar. Den senaste gjordes 2019-07-23 00:26:49.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.11 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.