Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ingela Olsson'

Ingela Olsson

Ingela Olsson, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 28 februari 1958 i Nybro, Småland

Filmografi:

  • Ömheten, (TV) år1989
  • Lögn, år1996
  • Min vän shejken i Stureby, (TV) år1997
  • Kvinnan i det låsta rummet, (TV) år1998
  • Dubbel-8, år2000
  • Jesus lever!, (TV) år2000
  • Hans och hennes, år2001
  • Beck - Hämndens pris, år2001
  • Detaljer, år2003
  • Järnvägshotellet, (TV) år2003
  • Så som i himmelen, år2004
  • Möbelhandlarens dotter, (TV) år2006
  • Höök, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+1

Intresserad av fler artiklar?

Fargalt
Fånöätten
Ulfsparre
Lilliehöök af Fårdala
Antiochia
Korsfästelse
Jesu lärjungar
Namnlagen
Utfall

Senaste sökningarna

Argon har fått 1395 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:28:01.

skandinavismen har fått 846 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:27:19.

11 november har fått 1253 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:26:51.

kavaj har fått 1225 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:26:44.

Ny Demokrati har fått 1320 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:26:26.

tsunami har fått 2333 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:25:38.

ANC har fått 1527 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:23:50.

balans har fått 1162 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:23:32.

shimano har fått 1284 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:22:46.

slidder har fått 1155 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:21:59.

kul har fått 1543 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:21:08.

lavin har fått 1397 sökningar. Den senaste gjordes 2021-06-21 12:19:41.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.30 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.