Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ingela Olsson'

Ingela Olsson

Ingela Olsson, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 28 februari 1958 i Nybro, Småland

Filmografi:

  • Ömheten, (TV) år1989
  • Lögn, år1996
  • Min vän shejken i Stureby, (TV) år1997
  • Kvinnan i det låsta rummet, (TV) år1998
  • Dubbel-8, år2000
  • Jesus lever!, (TV) år2000
  • Hans och hennes, år2001
  • Beck - Hämndens pris, år2001
  • Detaljer, år2003
  • Järnvägshotellet, (TV) år2003
  • Så som i himmelen, år2004
  • Möbelhandlarens dotter, (TV) år2006
  • Höök, (TV) år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 7+4

Intresserad av fler artiklar?

Fargalt
Fånöätten
Ulfsparre
Lilliehöök af Fårdala
Antiochia
Korsfästelse
Jesu lärjungar
Namnlagen
Utfall

Senaste sökningarna

Kommend har fått 995 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:29:17.

G7 har fått 1419 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:28:58.

lex specialis har fått 1229 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:28:17.

subito har fått 1221 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:26:48.

knödel har fått 934 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:26:13.

emfas har fått 1155 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:25:39.

sydapa har fått 1379 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:24:29.

miljarddel har fått 1462 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:22:46.

svartalv har fått 1291 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:22:09.

olympiska spelen har fått 1280 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:21:35.

lock har fått 1270 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:21:01.

bebis har fått 1014 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-19 02:19:54.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.26 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.