Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Inga Sarri'

Inga Sarri

Inga Sarri, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född7 augusti 1934 i Bollnäs, Hälsingland som Alma Inga Kristina Jonsson

Inga Sarri fick sin skådespelarutbildning på Willy Koblancks teaterskola. Gift med skådespelaren Lasse Sarri och mamma till Olle Sarri.

Filmografi:

  • Het är min längtan, år1955
  • Sista paret ut, år1956, ej krediterad
  • Mot härliga tider, år1983
  • Bröderna Mozart, år1986
  • Livsfarlig film, år1988
  • Utpressarna, (TV) år1992
  • Roseanna, år1993
  • Min vän Percys magiska gymnastikskor, (TV) år1994
  • Vintergatan 5b, (TV) år2001
  • Varg, år2008

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+5

Intresserad av fler artiklar?

Dick Sundevall
Brudgum
Poliskommissarie
Kejsarinna
Viktoriansk
Sammanträde
Glam
Hvar 8 dag
Obelix

Senaste sökningarna

pistill har fått 1192 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:34:08.

dynamit har fått 2564 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:33:59.

ytspänning har fått 1059 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:21:11.

oligarki har fått 1082 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:20:30.

FNL har fått 1225 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:20:09.

peptidbindning har fått 1288 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:18:57.

Ernest Rutherford har fått 1498 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:18:33.

kermit har fått 895 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:18:08.

socialtjänst har fått 881 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:17:40.

Utbildningsminister har fått 1052 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:17:19.

europaskalan har fått 1292 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:16:55.

Strejk har fått 1304 sökningar. Den senaste gjordes 2021-09-19 00:16:28.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.29 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.