Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Inga Landgré'

Inga Landgré

Inga Landgré, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 6 augusti 1927 i Stockholm (Inga Linnéa Lundgren)

Utbildad vid Calle Flygare Teaterskola. Hon var gift med Nils Poppe åren 1949-1959 och spelade ofta med i hans filmer under de åren.

Filmografi:

  • Ordet, år1943
  • Hans Majestäts rival, år1943, ej krediterad
  • Klockan på Rönneberga, år1944, ej krediterad
  • Rosen på Tistelön, år1945
  • Pengar - en tragikomisk saga, år1946
  • Ballongen, år1946
  • Medan porten var stängd, år1946
  • Driver dagg faller regn, år1946
  • Kris, år1946
  • Bröllopsnatten, år1947
  • Rallare, år1947
  • Maj på Malö, år1947
  • Hammarforsens brus, år1948
  • Eva, år1948
  • Soldat Bom, år1948
  • Farlig vår, år1949
  • Medan staden sover, år1950
  • Kvartetten som sprängdes, år1950
  • Tull-Bom, år1951
  • Flyg-Bom, år1952
  • Dum-Bom, år1953
  • Dansa min docka, år1953
  • Mord, lilla vän, år1955
  • Kvinnodröm, år1955
  • Det är aldrig försent, år1956
  • Möten i skymningen, år1957
  • En drömmares vandring, år1957
  • Det sjunde inseglet, år1957
  • Nära livet, år1958
  • Vi på Väddö, år1958
  • Lek på regnbågen, år1958
  • Greta och Albert, (TV) år1958
  • Oväder på Sycamore street, (TV) år1959
  • Hans Brinker or the Silver Skates (TV, USA) år1962
  • Det är hos mig han har varit, år1963
  • Älskande par, år1964
  • En städad flykt, (kortfilm) år1967
  • Stimulantia, år1967
  • Hugo och Josefin, år1967
  • Korridoren, år1968
  • Den stora salongen, (kortfilm) år1970
  • Familjen Ekbladh, (TV) år1971
  • Långt borta och nära, år1976
  • Paradistorg, år1977
  • Bussen, (TV) år1977
  • Mamma, år1982
  • Bröderna Mozart, år1986
  • Amorosa, år1986
  • Ester - om John Bauers hustru, (TV) år1986
  • Flickan vid stenbänken, (TV) år1989
  • Rosenbaum, (TV) år1991
  • Den goda viljan, år1992
  • Kejsarn av Portugallien, (TV) år1992
  • Skuggornas hus, (TV) år1996
  • Skärgårdsdoktorn, (TV, episod) år1997
  • Larmar och gör sig till, (TV) år1997
  • Glöm inte mamma!, (TV) år1998
  • Den tatuerade änkan, (TV-film) år1998
  • OP7, (TV, episod) år1999
  • Dödlig drift, år1999
  • Paradiset, år2003
  • Tur & retur, år2003
  • Solbacken Avd. E, (TV) år2003
  • Möbelhandlarens dotter, (TV) år2006
  • Nina Frisk, år2007
  • Eldsdansen, år2008

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+4

Intresserad av fler artiklar?

Eivor Landström
Maria Langhammer
Chatarina Larsson
Jessica Liedberg
Anki Lidén
Rebecka Liljeberg
Anna Lindahl
Lisa Lindgren
Cecilia Ljung

Senaste sökningarna

antagonist har fått 1438 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 13:24:36.

tecken har fått 1321 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 13:22:32.

stratocaster har fått 1016 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 13:16:33.

Rya har fått 1485 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 13:13:26.

gynekologi har fått 1080 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 13:12:50.

cod har fått 1444 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 13:05:24.

svamp har fått 1751 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 12:55:21.

lundkvist har fått 1117 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 12:52:33.

falkenberg har fått 1241 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 12:19:57.

renklor har fått 1234 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 12:11:15.

kondom har fått 1471 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 12:09:37.

za har fått 1870 sökningar. Den senaste gjordes 2022-11-26 11:49:16.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.44 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.