Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Ian McKellen'

Ian McKellen

Sir Ian McKellen, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 25 maj 1939 i Burnley, Lancashire, England, Storbritannien
Föredrar att arbeta inom teater, och blev år1990 adlad av drottning Elizabeth för sitt arbete inom konstformen.

Är homosexuell och vegetarian.

Filmografi i urval:

  • The Lord of the Rings: The Return of the King (2003)
  • X2 (2003)
  • The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)
  • The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) .
  • X-Men (2000)
  • Apt Pupil (1998)
  • Gods and Monsters (1998)
  • Bent (1997)
  • Richard III (1995)
  • Last Action Hero (1993)

http://www.ananova.com/images/web/33852.jpg

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+6

Intresserad av fler artiklar?

Stranglers
Språkkonsultlinjen
Gårdfarihandlare
Svensk Internethistoria
Övergödning
Överfiske
Federal Reserve System
C O Rosenius
Super G

Senaste sökningarna

homosexuella har fått 1301 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 19:06:59.

Modulering har fått 1240 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 19:05:40.

skoda har fått 1123 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 19:05:21.

Von har fått 1591 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 19:05:17.

IRA har fått 1493 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 19:03:41.

Panopticon har fått 1273 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 19:01:47.

telia bredband har fått 1014 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 19:01:04.

badkruka har fått 1274 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 18:59:58.

urdjur har fått 4111 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 18:56:42.

klarkvist har fått 964 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 18:53:12.

lemen har fått 1165 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 18:52:11.

Ångermanland har fått 1197 sökningar. Den senaste gjordes 2021-12-01 18:46:51.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.33 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.