Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Humble Pie'

Humble Pie

Humble Pie var en rockgrupp från Essex i England, Storbritannien som bildades år1969. Bandet bestod av Steve Marriott (sång, gitarr), Peter Frampton (gitarr), Jerry Shirley (trummor) och Greg Ridley (bas). Clem Clempson ersätter Frampton år1971. Humble Pie slog igenom i hemlandet med singeln "Natural Born Bugie" år1969 men satsade sedan på USA-marknaden. De blev senare mest kända för sina konsertuppträdanden. Andra kända låtar med Humble Pie är "HotnNasty", "I Dont Need No Doctor" och "30 Days in the Hole". Humble Pie upplöstes år1975, men återuppstod på 1980-talet.

Diskografi, album:

  • As Safe As Yesterday Is, år1969
  • Town and Country, år1969
  • Humble Pie, år1970
  • Rock On!, år1971
  • Smokin, år1972
  • Eat It, år1973
  • Thunderbox, år1974

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+3

Intresserad av fler artiklar?

Its a Beautiful Day
Jan and Dean
Jay and the Americans
Jet Harris and Tony Meehan
Jolly Boys
Jon and Vangelis
Journey
Cass Elliot
Mebibyte

Senaste sökningarna

Radikal har fått 1321 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 21:36:20.

Ove Fundin har fått 1391 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 21:31:30.

regering har fått 1221 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 21:31:17.

giraff har fått 1208 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 21:19:46.

vilja har fått 1193 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 21:16:47.

näringsidkare har fått 784 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 21:10:53.

96 har fått 1478 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 20:34:49.

hyven har fått 1096 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 20:12:19.

piggelin har fått 1157 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 19:55:04.

visor har fått 1461 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 19:53:58.

wienkongressen har fått 1198 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 19:52:09.

the har fått 1279 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-28 19:50:43.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.22 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.