Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Helena Kallenbäck'

Helena Kallenbäck

Helena Kallenbäck, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 26 november 1944 i Risinge

Utbildad vid Malmös scenskola 1966-69. har spelat på bl.a. Helsingborgs stadsteater och Folkan i Stockholm. Var en tid gift med Stig Olin.

Filmografi:

  • Kvartetten som sprängdes, (TV) år1973
  • Babels hus, (TV) år1981
  • Spanarna, (TV) år1983
  • Kunglig toilette, (TV-film) år1986
  • Tre kärlekar, (TV) år1989
  • Storstad, (TV) år1990 - år1991
  • Kopplingen, (TV) år1991
  • Villfarelser, (TV) år1991
  • Kejsarn av Portugallien, (TV) år1992
  • En komikers uppväxt, (TV) år1992
  • Läckan, (TV) år1994
  • Kan du vissla Johanna?, (TV-film) år1995
  • Svinet, (TV) år1995
  • Ellionrs bröllop, år1996
  • Tre kronor, (TV) år1996
  • EnKvinnasHuvud, år1997
  • Låt stå!, (TV) år2000
  • Vita hästen, år2000
  • AK3, (TV) år2006

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+7

Intresserad av fler artiklar?

Barbro Kollberg
Agneta Lagerfeldt
Inga Landgré
32
Eivor Landström
Maria Langhammer
Chatarina Larsson
Jessica Liedberg
Anki Lidén

Senaste sökningarna

glass har fått 1313 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 13:03:51.

giraffdjur har fått 1357 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:59:10.

iso 8601 har fått 941 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:57:36.

plattmaskar har fått 1732 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:55:22.

glykol har fått 2025 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:54:56.

tvåkammarriksdag har fått 1036 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:54:46.

blandkostare har fått 1152 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:51:54.

gäv har fått 1016 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:51:42.

lol har fått 1480 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:48:32.

hej har fått 2056 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:48:17.

Ging har fått 1177 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:42:06.

Tryffel har fått 1206 sökningar. Den senaste gjordes 2020-04-03 12:41:38.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.12 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.