Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Halvar Björk'

Halvar Björk

Halvar Björk, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 22 september 1928 i Borgvattnet
  • död 12 november 2000 i Huddinge, söder om Stockholm

Filmografi:

  • Kärlek 1-1000, år1967
  • Skottet, år1969
  • Utvandrarna, år1971
  • Broster! Broster!, (TV) år1971
  • Nybyggarna, år1972
  • Barna från Blåsjöfjället, år1980
  • Blomstrande tider, år1980
  • Raskenstam, år1983
  • Träpatronerna, (TV) år1984
  • Fallgropen, år1989
  • Önskas, år1991
  • Min store tjocke far, år1992
  • Söndagsbarn, år1992
  • Kejsarn av Portugallien, (TV) år1992
  • Den gråtande ministern, (TV) år1993
  • Illusioner, år1994
  • En nämndemans död, (TV) år1995
  • Majken, (TV) år1995
  • Svenska hjältar, år1997
  • Julens hjältar, (TV) år1999

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+3

Intresserad av fler artiklar?

Kajsa Ernst
Cecilia Frode
Carina Johansson
Maria Langhammer
Hassan Brijany
Magnus Krepper
Ulf Brunnberg
Shanti Roney
Emil Forselius

Senaste sökningarna

salvatore har fått 783 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:28:35.

tomsk har fått 1071 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:26:29.

hallon har fått 1305 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:26:12.

Arne Beurling har fått 878 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:24:31.

lundakarnevalen har fått 1061 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:24:08.

ornament har fått 983 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:22:11.

förna har fått 937 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:22:03.

sveden har fått 844 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:20:16.

erho har fått 1262 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:18:58.

14 augusti har fått 1051 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:17:54.

Jonas har fått 1130 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:17:12.

olika har fått 1118 sökningar. Den senaste gjordes 2020-02-23 03:16:46.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.14 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.