Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Gustav Kling'

Gustav Kling

Gustav Kling, skådespelare, teaterchef (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 15 februari 1946 i Bollnäs, Hälsingland

Han var chef för Västerbottensteatern på 1990-talet.

Filmografi:

  • Lyftet, år1978
  • På kurs med Kurt, (TV) år1981
  • Det stora barnkalaset, (kortfilm) år1981
  • Motorsågen, (TV) år1983
  • Spanarna, (TV) år1983
  • Pengarna gör mannen, (TV-film) år1984
  • Lykkeland, (TV) år1984
  • Svindlande affärer, år1985
  • Den politiske kannstöparen, (TV) år1985
  • Räven, år1986
  • Amorosa, år1986
  • Saxofonhallicken, (TV-film) år1986
  • Tre kärlekar, (TV) år1989
  • Gengångare, (TV) år1989
  • Jag skall bli Sveriges Rembrandt eller dö!, år1990
  • Ett paradis urtan biljard, år1991
  • Stora och små män, år1995
  • Beck - Öga för öga, år1998
  • Varg, år2008

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+5

Intresserad av fler artiklar?

Örjan Landström
Egon Larsson
Tomas Laustiola
Leif Liljeroth
Torsten Lilliecrona
Lars Lind
Sten Lindgren
Evert Lindkvist
Gunnar flum Lindkvist

Senaste sökningarna

tommy nilsson har fått 1158 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:59:09.

keramik har fått 1245 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:59:07.

maria har fått 1167 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:54:37.

clearingnummer har fått 1013 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:52:48.

Kort har fått 1234 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:45:38.

brigadgeneral har fått 973 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:43:30.

21 har fått 1575 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:43:18.

mjandet har fått 1200 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:40:21.

psd har fått 1143 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:36:45.

dt har fått 1123 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:35:48.

Tigerekonomi har fått 1075 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:35:23.

bohem har fått 1158 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:34:27.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.25 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.