Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Gunnel Fred'

Gunnel Fred

Gunnel Fred, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 29 augusti 1955 i Stockholm som Gunnel Elisabet Fred

Gunnel Fred växte upp i Fruängen. Hon tillhör den fasta ensemblen på Kungliga Dramaten sedan år1990 och har medverkat i flera TV-serier och filmer t.ex. Lorry och i Strul. Slog igenom som skådespelare i slutet på 1970-talet med roller i tv-serien På palmblad och rosor och filmen Jack.

Gunnel Fred-filmografi i urval:

  • På palmblad och rosor, (TV) år1976
  • Jack, år1977
  • Hemåt i natten, år1977
  • Mannen i skuggan, år1978
  • Åke och hans värld, år1985
  • Fläskfarmen; (TV-film) år1986
  • Femte generationen, (TV) år1986
  • Om kärlek, år1987
  • Daghemmet Lyckan, (TV) år1987
  • Strul, år1988
  • Kråsnålen, (TV) år1988
  • Slavhandlarna, (TV) år1989
  • Underjordens hemlighet, år1991
  • Svart Lucia, år1992
  • Drömkåken, år1993
  • Yrrol, år1994
  • 30:e november, år1995
  • Larmar och gör sig till, (TV) år1997
  • OP:7, (TV) år1997
  • På gränsen, (TV) år2000
  • Detaljer, år2003
  • Saraband, år2003
  • En fråga om liv och död, (TV) år2006
  • Nina Frisk, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 1+1

Intresserad av fler artiklar?

Paternosterhiss
Katarinahissen
Passbitar
Slagverk
Mapex
Pearl
Tama
Åse Åsenlund
Brabant

Senaste sökningarna

meteor har fått 1592 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:50:44.

Kickboxning har fått 1346 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:46:49.

oligarki har fått 1095 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:46:21.

mlm har fått 1097 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:43:45.

banta har fått 1346 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:42:12.

ew har fått 1269 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:39:39.

kalk har fått 1469 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:39:21.

freud har fått 1354 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:39:12.

tempo har fått 1333 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:37:09.

lisa har fått 1390 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:37:07.

laktos har fått 1434 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:37:06.

Bronco har fått 1243 sökningar. Den senaste gjordes 2021-10-21 22:36:33.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.33 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.