Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Gunnar flum Lindkvist'

Gunnar flum Lindkvist

Gunnar Knas Lindkvist, skådespelare, revyartist (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 24 augusti 1916 i Stockholm som Erik Gunnar Lindkvist
  • död 27 maj 1990 i Stockholm

Uppväxt på Söder i Stockholm. Var i sin ungdom aktiv SSUare. Bildade humortrion Tre Knas tillsammans med Carl-Gustaf Lindstedt och Nils Ohlson 1942. Även aktiv inom Casionorevyerna.

Filmografi, urval:

  • Loffe som miljonär, år1948
  • Regementets ros, år1950
  • Bror min och jag, år1953
  • Kungen av Dalarna, år1953
  • Åsa-Nisse på hal is, år1954
  • Räkna med bråk, år1957
  • Åsa-Nisse på Mallorca, år1962
  • Pang i bygget, år1965
  • Freddy klarar biffen, år1968
  • Bokhandlaren som slutade bada, år1969
  • Åsa-Nisse i rekordform, år1969
  • Rötmånad, år1970
  • Bröllopet, år1973
  • Vi hade i alla fall tur med vädret, år1980
  • Varning för Jönssonligan, år1981
  • Babels hus, (TV) år1981
  • Henrietta, år1983
  • Raskenstam, år1983
  • Dödspolare, år1985

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+9

Intresserad av fler artiklar?

Paul Gleason
Bolagsformer
Handduksdagen
Kärnreaktor
Eliza
Konstantin I
Intelligentia
Trinity College
Erk

Senaste sökningarna

008 har fått 1177 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 20:21:39.

golgi har fått 1162 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 20:12:54.

fundamentalism har fått 1253 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 20:12:42.

bantning har fått 1401 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 20:09:02.

cd-r har fått 1358 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 20:02:12.

Spam har fått 1399 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 19:53:37.

knark har fått 1665 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 19:53:02.

Rynkad Tofsskivling har fått 1591 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 19:52:13.

koalitionsregerin har fått 1040 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 19:50:59.

rastafarian har fått 1015 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 19:49:25.

kinesisk roulette har fått 1042 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 19:48:12.

GRAN CANARIA har fått 1540 sökningar. Den senaste gjordes 2022-09-29 19:43:40.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.53 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.