Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Goldie Hawn'

Goldie Hawn

Goldie Hawn, skådespelerska, producent, komiker (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • Född 21 november 1945 i Washington, District of Columbia, USA.

Goldie Hawn är mamma till Kate Hudson, Oliver Hudson och Wyatt Russell. Hawn lever sedan år1983 med Kurt Russell.

Goldie Hawn är främst känd för sina komedier, med Tjejen som..... och andra komedier. På 1960-talet medverkade hon även i det amerikanska TV-programmet "laug-In", där hon som dum blondin dök upp med jämna mellanrum och ropade "Sock it to me". Detta har efterapats i andra TV-program, bla i Sverige, i programmet "Partaj" där frasen i stället blev har jag gjort bort mig du igen.

http://www.wordscanheal.org/graphics/goldie-hawn_175x218.jpg

Filmografi i urval:

  • Döden klär henne (1992)
  • Före detta fruars klubb (1996)
  • Kaktusblomman (1969)
  • Lovligt byte 1990)
  • Out of Towners (1999)
  • Protocol,(1984) (svensk titel "har jag gjort bort mig nu igen)
  • Rocksystrar (2002)
  • Sugarland Express (1974)
  • Tills döden skiljer oss åt (1991)
  • Tjejen som föll överbord(1987)
  • Tjejen som inte ville gifta sig (1982)
  • Tjejen som tog hem spelet (1986)
  • Tjejen som visste för mycket (1978)
  • Town & Country (2001)

Länkar:

  • hos Yahoo
  • hos IMDb
  • hos the Movie Times
  • hos Trivia Tribute
  • hos Hollywood com

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+9

Intresserad av fler artiklar?

Lauren Hutton
Ernst Udet
Bo Bergman
Carl Barcklind
Dagmar Ebbesen
Synod
Sportbil
Ford Mustang
A25

Senaste sökningarna

cajunkrydda har fått 1236 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:56:23.

maskopi har fått 1147 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:54:39.

sankt lars har fått 954 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:43:07.

acceleration har fått 1287 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:41:24.

hitlerjugend har fått 1396 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:38:13.

gigg har fått 992 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:36:08.

dubbelbindning har fått 1099 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:35:08.

haj har fått 1294 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:34:55.

Otolog har fått 1570 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:28:58.

syndetikon har fått 1211 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:27:57.

stetoskop har fått 1304 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:27:32.

Elsa har fått 1217 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-24 03:24:22.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.28 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.