Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Gerd Hegnell'

Gerd Hegnell

Gerd Hegnell, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 25 juni 1935 i Helsingborg, Skåne

Hon är utbildad vid elevskolan på Göteborgs stadsteater. Hon fick Carl Åkermarks stipendium 1992.

Filmografi:

  • Kärlek på turné, år1955
  • Gyllene år, (TV) år1975
  • Kallocain, (TV) år1981
  • Flickan som inte kunde säga nej, (TV) år1982
  • Polisen som vägrade svara, (TV) år1982
  • Berget på månens baksida, år1983
  • Bröderna Mozart, år1986
  • Gösta Berlings saga, (TV) år1986
  • Svenska hjärtan, (TV) år1987
  • Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv, år1990
  • Bulan, år1990
  • Ebba och Didrik, (TV) år1990
  • Damen i handskdisken, (TV) år1992
  • En på miljonen, år1995
  • Juloratoriet, år1996
  • Rika barn leka bäst, år1997
  • Glappet, (TV) år1997
  • i.k. - Ivar Kreuger, (TV) år1998
  • Hur som helst är han jävligt död, år2000
  • Känd från TV, år2001
  • Suxxess, år2002
  • Solbacken Avd. E, (TV) år2003

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+2

Intresserad av fler artiklar?

Erika Höghede
Ulla Jacobsson
Lisskulla Jobs
Ulricha Johnson
Helena Kallenbäck
Melinda Kinnaman
Barbro Kollberg
Agneta Lagerfeldt
Inga Landgré

Senaste sökningarna

mullvad har fått 2425 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:12:09.

hanna carr har fått 1113 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:12:02.

loke har fått 1399 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:11:51.

golgi har fått 1053 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:11:30.

kilo har fått 1285 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:11:24.

dymmelonsdag har fått 1051 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:11:13.

slak har fått 961 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:10:48.

världens sju underverk har fått 909 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:10:31.

snok har fått 1683 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:10:19.

toalett har fått 2150 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:10:14.

piccolo har fått 1050 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:10:00.

vätekarbonat har fått 808 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-27 23:09:30.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.25 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.