Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Gerd Hegnell'

Gerd Hegnell

Gerd Hegnell, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 25 juni 1935 i Helsingborg, Skåne

Hon är utbildad vid elevskolan på Göteborgs stadsteater. Hon fick Carl Åkermarks stipendium 1992.

Filmografi:

  • Kärlek på turné, år1955
  • Gyllene år, (TV) år1975
  • Kallocain, (TV) år1981
  • Flickan som inte kunde säga nej, (TV) år1982
  • Polisen som vägrade svara, (TV) år1982
  • Berget på månens baksida, år1983
  • Bröderna Mozart, år1986
  • Gösta Berlings saga, (TV) år1986
  • Svenska hjärtan, (TV) år1987
  • Kurt Olsson - filmen om mitt liv som mej själv, år1990
  • Bulan, år1990
  • Ebba och Didrik, (TV) år1990
  • Damen i handskdisken, (TV) år1992
  • En på miljonen, år1995
  • Juloratoriet, år1996
  • Rika barn leka bäst, år1997
  • Glappet, (TV) år1997
  • i.k. - Ivar Kreuger, (TV) år1998
  • Hur som helst är han jävligt död, år2000
  • Känd från TV, år2001
  • Suxxess, år2002
  • Solbacken Avd. E, (TV) år2003

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+7

Intresserad av fler artiklar?

Erika Höghede
Ulla Jacobsson
Lisskulla Jobs
Ulricha Johnson
Helena Kallenbäck
Melinda Kinnaman
Barbro Kollberg
Agneta Lagerfeldt
Inga Landgré

Senaste sökningarna

syntetfiber har fått 1620 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 12:45:03.

skitstövel har fått 853 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 12:02:31.

Muslimer har fått 1369 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:56:38.

bestickning har fått 1194 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:52:18.

ramanujan har fått 1116 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:50:47.

Sunnersta har fått 1091 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:48:30.

oscar winge har fått 673 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:46:52.

Runstensnamn har fått 1339 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:45:27.

schizofreniformt syndrom har fått 1605 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:45:00.

puts har fått 1238 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:43:33.

mn har fått 1406 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:38:19.

Lista har fått 1353 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:37:21.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.31 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.