Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Gerd Hagman'

Gerd Hagman

Gerd Hagman, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född Gerda Agnes Marianne Hagman den 4 juli 1919

Gerd Hagman är tvilling, hennes bror heter Bertil. Hon bedrev studier vid Dramatens elevskola åren 1938-1941.

Filmografi:

  • Den blomstertid ..., år1940
  • Striden går vidare, år1941
  • Hem från Babylon, år1941
  • Rid i natt!, år1942
  • Man glömmer ingenting, år1942
  • Det brinner en eld, år1943
  • Det kom en gäst, år1947
  • Mamma tar semester, år1957
  • Brott i paradiset, år1959
  • Älskaren, (TV) år1964
  • Picknick på slagfältet, (TV) år1967
  • Kvinnobilder, (TV) år1967
  • Hönssoppa med korngryn, (TV) år1968
  • Tigerlek, (TV) år1969
  • Vita Nejlikan, år1974
  • Pojken med guldbyxorna, (TV) år1976
  • Hallo Baby, år1976
  • En dåres försvarstal, (TV) år1976
  • Tabu, år1977
  • Utpressarna, (TV) år1992
  • Du bestämmer, (TV, episod) år1995

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+2

Intresserad av fler artiklar?

Bill Withers
William H. Bonney
Rut Holm
Lina Basquette
Daniel Moder
Dean Devlin
Lisa Brenner
Ryttmästare
Jovialisk

Senaste sökningarna

LV har fått 1198 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 17:03:11.

repa har fått 1111 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 17:02:18.

joint har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 17:01:43.

MRI har fått 1190 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 17:01:01.

Bricken har fått 1108 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 17:00:16.

bukt har fått 1529 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 16:56:39.

boll har fått 1423 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 16:54:55.

Sisyfosarbete har fått 1288 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 16:54:53.

agner har fått 1180 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 16:52:35.

facebook har fått 1148 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 16:52:08.

amnesti har fått 1222 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 16:50:05.

iller har fått 1224 sökningar. Den senaste gjordes 2020-10-22 16:49:55.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.27 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.