Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Gerd Hagman'

Gerd Hagman

Gerd Hagman, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född Gerda Agnes Marianne Hagman den 4 juli 1919

Gerd Hagman är tvilling, hennes bror heter Bertil. Hon bedrev studier vid Dramatens elevskola åren 1938-1941.

Filmografi:

  • Den blomstertid ..., år1940
  • Striden går vidare, år1941
  • Hem från Babylon, år1941
  • Rid i natt!, år1942
  • Man glömmer ingenting, år1942
  • Det brinner en eld, år1943
  • Det kom en gäst, år1947
  • Mamma tar semester, år1957
  • Brott i paradiset, år1959
  • Älskaren, (TV) år1964
  • Picknick på slagfältet, (TV) år1967
  • Kvinnobilder, (TV) år1967
  • Hönssoppa med korngryn, (TV) år1968
  • Tigerlek, (TV) år1969
  • Vita Nejlikan, år1974
  • Pojken med guldbyxorna, (TV) år1976
  • Hallo Baby, år1976
  • En dåres försvarstal, (TV) år1976
  • Tabu, år1977
  • Utpressarna, (TV) år1992
  • Du bestämmer, (TV, episod) år1995

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+6

Intresserad av fler artiklar?

Bill Withers
William H. Bonney
Rut Holm
Lina Basquette
Daniel Moder
Dean Devlin
Lisa Brenner
Ryttmästare
Jovialisk

Senaste sökningarna

nydala har fått 1027 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:35:32.

ted har fått 1196 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:34:01.

pubar har fått 1023 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:33:44.

jord har fått 1150 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:32:52.

kindskägg har fått 837 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:29:38.

Polype har fått 1067 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:28:49.

snus har fått 1511 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:27:43.

konst har fått 1336 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:27:06.

liturgisk har fått 964 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:23:39.

tomas har fått 1575 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:21:29.

Hemmesta har fått 1145 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:20:09.

Vette har fått 1309 sökningar. Den senaste gjordes 2020-09-24 19:16:41.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.23 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.