Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Georg Skarstedt'

Georg Skarstedt

Georg Skarstedt, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född Per Georg Wilhelm Skarstedt den 31 januari 1900 i Kristine, Dalarna
  • död den 8 december 1976 i Vällingby

Georg Skarstedt medverkade i ett stort antal svenska filmer från 1930-talet fram till 1969. Nästan alltid var det mindre okrediterade roller.

Filmografi, urval:

  • Norrlänningar, år1930
  • Rospiggar, år1942
  • Snöstormen, år1944
  • Försummad av sin fru, år1947
  • Kronblom, år1947
  • Kronblom kommer till stan, år1949
  • Smeder på luffen, år1949
  • Kvinna i vitt, år1949
  • Restaurant Intim, år1950
  • När kärleken kom till byn, år1950
  • Janne Vängman i farten, år1952
  • Hon kom som en vind, år1952
  • Flicka utan namn, år1954
  • Förtrollad vandring, år1954
  • Resa i natten, år1955
  • Det är aldrig för sent, å 1956
  • Kulla-Gulla, år1956
  • En sån strålande dag, år1967
  • Skammen, år1968, ej krediterad
  • Bokhandlaren som slutade bada, år1969, ej krediterad

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+6

Intresserad av fler artiklar?

Antifeminist
Annika Tretow
Beatrix
Kelly Lynch
Douglas Johansson
Lloyd Cole
Ulrica Messing
Minnie Driver
Justin Timberlake

Senaste sökningarna

seko har fått 1164 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 19:35:28.

aurivillius har fått 1128 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 19:29:03.

acetat har fått 1119 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 19:26:43.

4 april har fått 1044 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 19:23:02.

joaki har fått 1275 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 19:21:28.

eureka har fått 941 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 19:19:51.

jpeg har fått 1109 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 19:06:40.

blottare har fått 1336 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 19:05:08.

dito har fått 1177 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 19:01:24.

primtal har fått 1231 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 18:58:06.

plautus har fått 1124 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 18:53:01.

lk har fått 1216 sökningar. Den senaste gjordes 2021-01-24 18:52:17.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.24 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.