Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Georg Skarstedt'

Georg Skarstedt

Georg Skarstedt, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född Per Georg Wilhelm Skarstedt den 31 januari 1900 i Kristine, Dalarna
  • död den 8 december 1976 i Vällingby

Georg Skarstedt medverkade i ett stort antal svenska filmer från 1930-talet fram till 1969. Nästan alltid var det mindre okrediterade roller.

Filmografi, urval:

  • Norrlänningar, år1930
  • Rospiggar, år1942
  • Snöstormen, år1944
  • Försummad av sin fru, år1947
  • Kronblom, år1947
  • Kronblom kommer till stan, år1949
  • Smeder på luffen, år1949
  • Kvinna i vitt, år1949
  • Restaurant Intim, år1950
  • När kärleken kom till byn, år1950
  • Janne Vängman i farten, år1952
  • Hon kom som en vind, år1952
  • Flicka utan namn, år1954
  • Förtrollad vandring, år1954
  • Resa i natten, år1955
  • Det är aldrig för sent, å 1956
  • Kulla-Gulla, år1956
  • En sån strålande dag, år1967
  • Skammen, år1968, ej krediterad
  • Bokhandlaren som slutade bada, år1969, ej krediterad

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+3

Intresserad av fler artiklar?

Antifeminist
Annika Tretow
Beatrix
Kelly Lynch
Douglas Johansson
Lloyd Cole
Ulrica Messing
Minnie Driver
Justin Timberlake

Senaste sökningarna

brasklapp har fått 1085 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:08:15.

pellefant har fått 1121 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:07:19.

ikt har fått 1165 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:06:37.

2 har fått 1356 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:05:58.

hasch har fått 1364 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:05:16.

Nürnbergprocessen har fått 877 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:04:34.

ledamot har fått 1175 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:04:22.

aac har fått 1291 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:03:13.

Rättvisa har fått 903 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:03:06.

Andersson har fått 1324 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:01:52.

terrorism har fått 1017 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 15:00:28.

al dente har fått 1293 sökningar. Den senaste gjordes 2021-05-06 14:59:05.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.24 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.