Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Georg Skarstedt'

Georg Skarstedt

Georg Skarstedt, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född Per Georg Wilhelm Skarstedt den 31 januari 1900 i Kristine, Dalarna
  • död den 8 december 1976 i Vällingby

Georg Skarstedt medverkade i ett stort antal svenska filmer från 1930-talet fram till 1969. Nästan alltid var det mindre okrediterade roller.

Filmografi, urval:

  • Norrlänningar, år1930
  • Rospiggar, år1942
  • Snöstormen, år1944
  • Försummad av sin fru, år1947
  • Kronblom, år1947
  • Kronblom kommer till stan, år1949
  • Smeder på luffen, år1949
  • Kvinna i vitt, år1949
  • Restaurant Intim, år1950
  • När kärleken kom till byn, år1950
  • Janne Vängman i farten, år1952
  • Hon kom som en vind, år1952
  • Flicka utan namn, år1954
  • Förtrollad vandring, år1954
  • Resa i natten, år1955
  • Det är aldrig för sent, å 1956
  • Kulla-Gulla, år1956
  • En sån strålande dag, år1967
  • Skammen, år1968, ej krediterad
  • Bokhandlaren som slutade bada, år1969, ej krediterad

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-15 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 10+3

Intresserad av fler artiklar?

Antifeminist
Annika Tretow
Beatrix
Kelly Lynch
Douglas Johansson
Lloyd Cole
Ulrica Messing
Minnie Driver
Justin Timberlake

Senaste sökningarna

Gyngegården har fått 890 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:38:26.

holger har fått 1228 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:36:18.

Kombinatorik har fått 1201 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:36:12.

MC har fått 1343 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:36:02.

alagreck har fått 1334 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:35:53.

karin har fått 1042 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:34:24.

gutenbergbibeln har fått 891 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:31:13.

Angelika har fått 1081 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:30:42.

mutkolv har fått 1146 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:28:21.

Ledarskribent har fått 1100 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:26:59.

dubba har fått 1079 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:25:58.

alexandre dumas har fått 1145 sökningar. Den senaste gjordes 2020-11-25 00:18:34.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.23 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.