Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Gene Simmons'

Gene Simmons

Gene Simmons, skådespelare, musiker, basist (sök Allmusic, CDON, IMDb, Projekt Runeberg, SLBA) i hårdocksbandet KISS sedan år1972.

  • Född 25 augusti 1949 i Haifa, Israel som Chaim Witz.

Simmons har gjort sig känd för sin extremt långa tunga och spektakulära scenshower. Har slagit sönder en och annan basgitarr genom åren. Säger att han har haft sex med ca 5000 kvinnor. På frågan om han har haft sex med någon man lär han ha svarat "In the dark were all the same".

http://shopx.canoe.ca/shops/sunphoto/custom/Product/gene.jpg

Gene Simmons avsminkad

Diskografi:

  • Asshole (år2004)
  • Gene Simmons (år1978)

Filmografi (i urval):

  • KISS Meets the Phantom of the Park (1978)
  • Runaway (1984)
  • Miami Vice (1985)
  • Wanted: Dead or Alive (1987)
  • Millennium (1998)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+4

Intresserad av fler artiklar?

24 augusti
Parsec
Emy Hagman
Linnéa Hillberg
Margaretha Krook
Ingrid Thulin
Frida Winnerstrand
Kriminologi
Polishögskolan

Senaste sökningarna

nyckel har fått 1054 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:30:03.

tara har fått 1319 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:29:04.

bronsåldern har fått 949 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:26:04.

heterogen har fått 1046 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:26:00.

r6 har fått 895 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:24:36.

172 har fått 1029 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:21:37.

Jeanne dArc har fått 875 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:20:55.

bokstav har fått 862 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:20:27.

nova helpalfabeto har fått 910 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:20:16.

HEALING har fått 1206 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:20:14.

cmd har fått 817 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:19:39.

kalke har fått 843 sökningar. Den senaste gjordes 2018-12-13 19:17:23.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.09 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.