Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Gene Simmons'

Gene Simmons

Gene Simmons, skådespelare, musiker, basist (sök Allmusic, CDON, IMDb, Projekt Runeberg, SLBA) i hårdocksbandet KISS sedan år1972.

  • Född 25 augusti 1949 i Haifa, Israel som Chaim Witz.

Simmons har gjort sig känd för sin extremt långa tunga och spektakulära scenshower. Har slagit sönder en och annan basgitarr genom åren. Säger att han har haft sex med ca 5000 kvinnor. På frågan om han har haft sex med någon man lär han ha svarat "In the dark were all the same".

http://shopx.canoe.ca/shops/sunphoto/custom/Product/gene.jpg

Gene Simmons avsminkad

Diskografi:

  • Asshole (år2004)
  • Gene Simmons (år1978)

Filmografi (i urval):

  • KISS Meets the Phantom of the Park (1978)
  • Runaway (1984)
  • Miami Vice (1985)
  • Wanted: Dead or Alive (1987)
  • Millennium (1998)

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-18 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 6+9

Intresserad av fler artiklar?

24 augusti
Parsec
Emy Hagman
Linnéa Hillberg
Margaretha Krook
Ingrid Thulin
Frida Winnerstrand
Kriminologi
Polishögskolan

Senaste sökningarna

aftonbladet har fått 821 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:06:22.

endoterm har fått 944 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:05:57.

pov har fått 1061 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:05:52.

dragon har fått 1073 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:05:31.

rockgrupp har fått 1262 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:04:39.

Don Quixote har fått 732 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:04:38.

valla har fått 893 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:04:21.

andrej tjikatilo har fått 1525 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:03:04.

bronsåldern har fått 994 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:02:47.

havamal har fått 1036 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:02:27.

disciplin har fått 916 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:02:12.

finkultur har fått 831 sökningar. Den senaste gjordes 2019-02-20 19:02:12.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.07 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.