Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Frida Hallgren'

Frida Hallgren

Frida Hallgren, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 16 december 1974 i Stockholm

Blev på allvar intresserad av teater i tidiga tonåren. Gick på gymnasium i Botkyrka där hon valt teaterlinjen. Studerade sedan vid Malmös teaterhögskola. Hon blev guldbaggenominerad för sin roll i filmen 30:e november.

Filmografi:

  • Det första äventyret, år1988
  • Kådisbellan, år1993
  • Tre kronor, (TV) år1994
  • 30:e november, år1995
  • Livet är en schlager, år2000
  • Soldater i månsken, (TV) år2000
  • Det grovmaskiga nätet, (TV) år2000
  • Om inte, år2001
  • Stackars Tom, (TV) år2002
  • Hjälp! Rånare!, (TV) år2002
  • Så som i himmelen, år2004
  • Vinnare och förlorare, år2005
  • Störst av allt, år2005
  • Rensa fisk, (kortfilm) år2005
  • Tjocktjuven, år2006
  • Krøniken, (TV, episod) år2006
  • Pirret, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+4

Intresserad av fler artiklar?

Gerd Hegnell
Sofia Helin
Erika Höghede
Ulla Jacobsson
Lisskulla Jobs
Ulricha Johnson
Helena Kallenbäck
Melinda Kinnaman
Barbro Kollberg

Senaste sökningarna

funktionellt har fått 1045 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:30:59.

ursvik har fått 1262 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:28:26.

NetBEUI har fått 1141 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:28:06.

pakistan har fått 1258 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:27:37.

suckarnas bro har fått 1351 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:17:15.

mn har fått 1405 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:17:06.

kaffekask har fått 1150 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:12:32.

färist har fått 796 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 11:11:01.

begabba har fått 1150 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 10:59:37.

adress har fått 1504 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 10:57:46.

Knapptelefon har fått 1254 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 10:50:00.

flora har fått 1113 sökningar. Den senaste gjordes 2022-01-19 10:40:48.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.30 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.