Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Frida Hallgren'

Frida Hallgren

Frida Hallgren, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 16 december 1974 i Stockholm

Blev på allvar intresserad av teater i tidiga tonåren. Gick på gymnasium i Botkyrka där hon valt teaterlinjen. Studerade sedan vid Malmös teaterhögskola. Hon blev guldbaggenominerad för sin roll i filmen 30:e november.

Filmografi:

  • Det första äventyret, år1988
  • Kådisbellan, år1993
  • Tre kronor, (TV) år1994
  • 30:e november, år1995
  • Livet är en schlager, år2000
  • Soldater i månsken, (TV) år2000
  • Det grovmaskiga nätet, (TV) år2000
  • Om inte, år2001
  • Stackars Tom, (TV) år2002
  • Hjälp! Rånare!, (TV) år2002
  • Så som i himmelen, år2004
  • Vinnare och förlorare, år2005
  • Störst av allt, år2005
  • Rensa fisk, (kortfilm) år2005
  • Tjocktjuven, år2006
  • Krøniken, (TV, episod) år2006
  • Pirret, år2007

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 0+0

Intresserad av fler artiklar?

Gerd Hegnell
Sofia Helin
Erika Höghede
Ulla Jacobsson
Lisskulla Jobs
Ulricha Johnson
Helena Kallenbäck
Melinda Kinnaman
Barbro Kollberg

Senaste sökningarna

proposition har fått 1334 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:14:54.

verifiering har fått 956 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:13:05.

vanna rosenberg har fått 1227 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:12:28.

immunkomplex har fått 1201 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:11:27.

kognitiv psykologi har fått 1154 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:09:47.

kosovo har fått 1474 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:08:25.

olika har fått 1421 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:07:16.

halvljus har fått 1160 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:04:47.

muräna har fått 2580 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:02:42.

orakel har fått 1252 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:01:06.

filip har fått 1278 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 15:00:45.

trippelbindning har fått 1224 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-08 14:58:05.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.78 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.