Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Frank Langella'

Frank Langella

Frank Langella, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 1 jan 1940 i Bayonne, New Jersey, USA
Filmografi i urval:
  • Sweet November, år2001
  • The Ninth Gate, år1999
  • Lolita, år1997
  • Cutthroat Island, år1995

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 4+6

Intresserad av fler artiklar?

Joseph Frank
Karl Hermann Frank
UM
2 juli
8 juli
9 juli
10 juli
12 juli
13 juli

Senaste sökningarna

kinesisk vattentortyr har fått 1269 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:39:43.

ivo har fått 1269 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:39:06.

ansa har fått 1347 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:38:51.

syra har fått 1477 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:37:13.

skin har fått 1291 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:33:04.

straffredskap har fått 1123 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:30:13.

cu har fått 1465 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:28:57.

svanlund har fått 1077 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:28:31.

kolera har fått 1256 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:27:45.

troll har fått 1766 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:27:42.

tara fitzgerald har fått 930 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:24:30.

minderårig har fått 927 sökningar. Den senaste gjordes 2021-08-05 23:21:15.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.31 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.