Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Erik Johansson'

Erik Johansson

Innehåll- 1. Skådespelare - 2. Fotbollspelare - 3. Rallyförare

1. Skådespelare

Erik Johansson, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född1979 i Enskede

Utbildad vid Malmö teaterhögskola år2002 - år2005. Han har deltagit i tv-serien om Eva och Adam som Evas jobbige storebror Tobbe. Har även deltagit i 1999 års julkalender Julens hjältar. Deltog i SVT:s serie Lokalreportern.

Filmografi:

  • Bert, (TV) år1994
  • Bert - den siste oskulden, år1995
  • Sanning eller konsekvens, år1997
  • Julens hjältar, (TV) år1999
  • Eva & Adam, (TV) år1999 & år2000
  • Bastarderna i Paradiset, år2000
  • Eva & Adam - Fyra födelsedagar och ett fiasko, år2001
  • Familjehemligheter, år2001
  • Pusselbitar, (TV) år2001
  • Olivia Twist, (TV) år2002
  • Capricciosa, år2003
  • Lokalreportern, (TV) år2004
  • Den utvalde, år2005
  • Stockholm Boogie, år2005
  • Se upp för dårarna, år2007
  • Darling, år2007
  • Rosa: The Movie, år2007
  • Sthlm, (TV) år2008
  • Höök, (TV) år2008
  • Oskyldigt dömd, (TV, episod) år2008
  • TV-feber, (TV-film) år2008(?)

2. Fotbollspelare

Erik Johansson, fotbollsspelare i Hammarby IF Fotboll för år2004. Kommer närmast från Malmö FF. Har smeknamnet "Samba-Erik" efter att ha spelat i Brasilien tidigt under sin karriär.

3. Rallyförare

Erik Johansson, rallyförare från Dalarna, körde Saab 99 EMS/Turbo under många år på 1970-talet och 1980-talet. Kallades för Eken.

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+5

Intresserad av fler artiklar?

Bandbackup
Magnus Kesster
Nils Kihlberg
Gustav Kling
Åke Lagergren
Örjan Landström
Egon Larsson
Tomas Laustiola
Leif Liljeroth

Senaste sökningarna

Isak har fått 1352 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 18:00:21.

parasit har fått 1231 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:59:45.

ateroskleros har fått 1353 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:57:29.

arrogant har fått 1219 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:47:39.

sunnansjö har fått 797 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:46:21.

hemoglobin har fått 1125 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:45:00.

ekosystem har fått 1303 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:42:45.

Otolog har fått 1523 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:40:58.

gerd hagman har fått 1109 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:38:52.

lock har fått 1215 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:25:56.

Golgiapparat har fått 1320 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:15:24.

nåjd har fått 996 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 17:14:41.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.23 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.