Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Emil Forselius'

Emil Forselius

Emil Forselius, skådespelare (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född1974 i Östersund

Han blev tilldelad guldbagge år1998 för bästa manliga biroll i filmen Tic Tac, där han gestaltade en skinnskalle. Det var även hans första filmroll. Han har utbildning från Stockholms teaterhögskola 1998-2002.

Filmografi:

  • Tic Tac, år1997
  • Beck - Vita nätter, år1998
  • S:t Mikael, (TV) år1998
  • Naken, år2000
  • Järngänget, år2000
  • Brott§våg, (TV, episod) år2000
  • Sprängaren, år2001
  • Stora Teatern, (TV) år2002
  • Kommer du med mig då, år2003
  • Belinder auktioner, (TV) år2003
  • Hombres, (TV) år2006

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+6

Intresserad av fler artiklar?

Mikael Håfström
Ulf Stark
Jörgen Persson
Eric M Nilsson
Gunnar Fischer
Angela Kovács
Åse Kleveland
Ulf Palme
Rickard Günther

Senaste sökningarna

maraton har fått 1483 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:58:22.

kasus har fått 1385 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:57:47.

tromsö har fått 1051 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:56:00.

paradox har fått 1173 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:54:02.

Adenosintrifosfat har fått 1354 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:52:26.

befälhavare har fått 1038 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:50:59.

nudlar har fått 1155 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:50:46.

pablo picasso har fått 2633 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:47:40.

skivspelare har fått 1308 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:47:16.

hemohes har fått 1440 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:46:03.

ingela har fått 1400 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:45:54.

anrikning har fått 1240 sökningar. Den senaste gjordes 2022-08-15 08:42:01.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 1.43 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.