Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Embeth Davidtz'

Embeth Davidtz

Embeth Davidtz, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 1 jan 1966 i Lafayette, Indiana, USA som Embeth Jean Davidtz
Filmografi i urval:
  • Thir13en Ghosts, år2001
  • The Hole, år2001
  • Bridget Joness Diary, år2001
  • Matilda, år1996
  • Murder in the First, år1995
  • Schindlers List, år1993
  • Army of Darkness, år1993

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+8

Intresserad av fler artiklar?

Eamonn Walker
Louis XII
Vincent Auriol
Y2K
Lerduva
Klass 1
Jonas Bergqvist
Jonas Björkman
Jonas Savimbi

Senaste sökningarna

21 juli har fått 756 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:34:30.

Majron har fått 1192 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:34:09.

träff har fått 814 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:33:42.

fällning har fått 889 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:32:50.

giddens har fått 1242 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:32:05.

offentlighetsprincip har fått 989 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:31:48.

ik har fått 1162 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:30:43.

lisa gai har fått 1048 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:30:34.

thomas roos har fått 1161 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:30:33.

akustik har fått 1230 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:30:31.

uralstring har fått 1151 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:29:38.

BI har fått 1460 sökningar. Den senaste gjordes 2021-03-05 11:28:11.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.26 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.