Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Elsa Prawitz'

Elsa Prawitz

Elsa Prawitz, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)
  • Född 22 februari 1932 i Stockholm, Sverige
  • Död juni 2001 i Stockholm, Sverige

Utbildad vid Dramatens elevskola. Var gift med Måns Westfelt och regissören Arne Mattsson, i vilkas filmer hon ofta medverkade.

Filmografi:

  • Frånskild, år1951
  • Under Södra korset, år1952
  • Vägen till Klockrike, år1953
  • Förtrollad vandring, år1954
  • Salka Valka, år1954
  • Nattens väv, år1955
  • Hoppsan!, år1955
  • Flickan i frack, år1956
  • 7 vackra flickor, år1956
  • Nattbarn, år1956
  • Den tappre soldaten Jönsson, år1956
  • Mannekäng i rött (1958)
  • Får jag låna din fru?, år1959
  • Sommar och syndare, år1960
  • När mörkret faller, år1960
  • Ljuvlig är sommarnatten (1961)
  • Vaxdockan, år1962
  • Det är hos mig han har varit, år1963
  • Tre dar på luffen, år1964
  • Morianerna, år1965
  • Yngsjömordet, år1966
  • Träfracken, år1966
  • Mördaren - en helt vanlig person, år1967
  • Smutsiga fingrar, år1973, ej krediterad
  • Gustav III, (TV) år1974
  • Lejonet och Jungfrun, år1975
  • Frihet i Bremen, (TV) år1975

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 8+7

Intresserad av fler artiklar?

Spöke
Dragshowartist
Nahum
Longhorn
XAML
Ad Dios
Johan Becker
Karl Martindahl
Andrew Niccol

Senaste sökningarna

ttyoghurt har fått 701 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:14:42.

AMEL har fått 1089 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:14:19.

tunnelbana har fått 1326 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:13:18.

majgull har fått 1026 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:13:03.

spartansk har fått 1368 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:11:04.

88 har fått 1197 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:07:11.

kökstermer har fått 777 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:04:22.

brunet har fått 999 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:04:15.

isomer har fått 1146 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:01:23.

träff har fått 775 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:01:19.

vrede har fått 1141 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 14:00:04.

fauna har fått 1064 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-15 13:58:59.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.22 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.