Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Eleonor dom Floer'

Eleonor dom Floer

Eleonor de Floer, skådespelerska (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 4 november 1910 i Göteborg som Essie Eleonora de Floer
  • död den 1 oktober 1997 i Mölndal

Hon spelade några huvudroller i filmkomedier på 1930-talet, framförallt mot Adolf Jahr, men drog sig sedan tillbaka.

Filmografi:

  • Farmors revolution, år1933, ej krediterad
  • Fasters millioner, år1934, ej krediterad
  • Ungkarlspappan, år1935, ej krediterad
  • Ä vi gifta?, år1936
  • Stackars miljonärer, år1936
  • En sjöman går iland, år1937
  • Adolf klarar skivan, år1938
  • Med folket för fosterlandet, år1938
  • Vi på Solgläntan, år1939, ej krediterad

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-16 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 3+5

Intresserad av fler artiklar?

Basia Frydman
Trollformel
Ewa Fröling
Moa Gammel
Anna Godenius
Wallis Grahn
Pia Green
Frida Hallgren
Maud Hansson

Senaste sökningarna

lem har fått 1005 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 06:08:42.

gest har fått 1181 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 06:07:42.

jordbruk har fått 1232 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 06:07:08.

SLB har fått 1158 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 06:06:50.

slynga har fått 1172 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 06:06:21.

flash har fått 1093 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 06:01:41.

kvinnogris har fått 1060 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 06:01:11.

nerthus har fått 1099 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 06:00:03.

fundamentalism har fått 1087 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:58:25.

generalstab har fått 1055 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:57:44.

el har fått 1163 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:56:22.

karl popper har fått 1091 sökningar. Den senaste gjordes 2020-01-28 05:53:59.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.11 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.