Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Egon Larsson'

Egon Larsson

Egon Larsson, skådespelare, dansör, artist (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född 30 oktober 1914 i Stockholm
  • död 7 februari 1989 i Helsingborg

Han dansutbildade sig vid Kungliga Teaterns balettskola 1930-31. Han var från 1930-talets mitt aktiv vid en mängd teaterscener. Under 1950-talet spelade han i ett flertal filmer där han bildade radarpar med Åke Söderblom. Hans döttrar Gunilla Larsson och Chatarina Larsson är också skådisar.

Filmografi:

  • Det spökar - det spökar ..., år1943
  • En melodi om våren, år1943, ej krediterad
  • Sabotage, år1944
  • Livet på Forsbyholm, år1948
  • Flottans kavaljerer, år1948
  • Boman får snurren, år1949
  • Dans på rosor, år1954
  • Två sköna juveler, år1954
  • Flottans glada gossar, år1954
  • Flicka i kasern, år1955
  • Sista natten, år1956
  • Kostervalsen, år1958
  • Larry Larssons flykt och förvandling eller Båtsmannens barn, (TV) år1974
  • Dagar med Knubbe, (TV) år1978

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 5+7

Intresserad av fler artiklar?

Leif Liljeroth
Torsten Lilliecrona
Lars Lind
Sten Lindgren
Evert Lindkvist
Gunnar flum Lindkvist
Lasse Lindroth
Jan Erik Lindqvist
Rune Lindström

Senaste sökningarna

aritmetiskt medelvärde har fått 893 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 03:17:17.

herde har fått 1021 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 03:12:53.

mika har fått 1050 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 03:00:50.

gota har fått 1107 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 03:00:27.

artefakt har fått 1053 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 02:59:14.

AMD har fått 1170 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 02:59:07.

lymfa har fått 1187 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 02:57:54.

balans har fått 1108 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 02:57:17.

jon har fått 1883 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 02:56:39.

metro har fått 1289 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 02:55:58.

ietf har fått 1164 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 02:55:21.

räkor har fått 1098 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-16 02:54:44.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.21 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.