Start Logga In Skriv Artikel Om Oss
Vad söker du?
Allt om 'Eddie Axberg'

Eddie Axberg

Eddie Axberg, skådespelare, ljudtekniker (sök IMDb, Projekt Runeberg)

  • född den 9 juli 1947 i Stockholm

Eddie Axberg har sedan början av 1970-talet flitigt anlitats som ljudtekniker till många svenska filmer och tv-serier. Man får inte heller glömma bort hans skådespelarprestationer varav huvudrollen i Här har du ditt liv och rollen som Robert i Utvandrarna och Nybyggarna kan räknas till de mest notabla.

Filmografi i urval:

  • Oväder på Sycamore street, (TV) år1959
  • Briggen Tre Liljor, år1961
  • Biljett till paradiset, år1962, ej krediterad
  • Nattvardsgästerna, år1963, ej krediterad
  • Här har du ditt liv, år1966
  • Heja Roland!, år1966
  • Ormen, år1966
  • Rötmånad, år1970
  • Utvandrarna, år1971
  • Nybyggarna, år1972
  • En enkel melodi, år1974
  • En kille och en tjej, år1975
  • Drömmen om Amerika, år1976
  • Mina drömmars stad, år1976
  • Mannen som blev miljonär, år1980
  • SOPOR, år1981
  • Klippet, år1982
  • Pilsner & piroger, (TV-film) år1982
  • P&B, år1983
  • Mot härliga tider, år1983
  • BlackJack, år1990
  • Händerna, (TV-film) år1994
  • Cool, (TV-film) år1994
  • En nämndemans död, (TV) år1995
  • Juloratoriet, år1996
  • Slutspel, år1997
  • Jakten på en mördare, (TV) år1999
  • Vingar av glas, år2000
  • Soldater i månsken, (TV) år2000
  • Ollebom, (TV) år2002
  • Små mirakel och stora, år2006

Redigera?

Artikeln skriven 2009-01-17 av Learning4sharing

Inga kategorier för denna artikel än...

Vi behhöver hjälp att kategorisera våra artiklar. Kan du skriva ett nyckelord för denna artikel? Du kan skriva upp till 3 olika nyckelord för denna artikel, vi uppskattar din hjälp!

Skriv nyckelord som du tycker beskriver denna artikel på ett bra sätt. Du kan ange 3 olika nyckelord för denna artikel, max 20 tecken per nyckelord.

  1. Lägg till fler
    Skriv in svaret på frågan: 9+5

Intresserad av fler artiklar?

Halvar Björk
Thommy Berggren
Kajsa Ernst
Cecilia Frode
Carina Johansson
Maria Langhammer
Hassan Brijany
Magnus Krepper
Ulf Brunnberg

Senaste sökningarna

16 oktober har fått 1290 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 05:14:58.

dioxin har fått 1297 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 05:12:31.

vampyr har fått 1650 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 05:12:26.

avtrubbad har fått 1079 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 05:11:55.

Stir har fått 1190 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 05:08:45.

ölfat har fått 867 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 05:07:09.

lån har fått 959 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 05:01:11.

bondegatan har fått 979 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 05:00:03.

Floder har fått 1044 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:56:12.

amor har fått 1308 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:53:44.

colon har fått 929 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:53:13.

alfastrålning har fått 1150 sökningar. Den senaste gjordes 2020-07-12 04:50:45.

Designed by: template world
Learning4sharing.nu
All Rights Reserved. 0.22 SEK

Logga in

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar!

Ingent Konto?

Skaffa konto för att redigera och skapa nya ariklar Nytt Konto.

Ny Användare

Välkommen att redigera och skriva nya artiklar! Skapa konto nedan.


Ett verifieringsmail kommer att skickas till din E-post som du måste öppna och verifiera din E-post med

Lägg till artikel

Du är inte inloggad.

Logga In eller Skapa konto.